GitHub'da paylaşılan bir programla 2 dakikada tüm gereksiz özellikler siliniyor. Ufak araştırmayla bulunur.

Temizi varken (Helium) neden bi'de tarayıcı temizlemekle uğraşsın kullanıcı?

Tamam belki kısa sürüyor olabilir ama ben yine de Helium diyorum.

2 yıldan fazla uzun süre kullandım ve aşırı memnundum. Kasması donması gereksiz şeylerden arındırılmış bir tarayıcı kendisi. İsteğe bağlı daha fazla debloat edilebiliyor. Yeni çıkmış, aşırı bilinmeyen tarayıcıları kullanmak yerine Brave kullanmayı tercih ederdim.

Eğer kastediğiniz tarayıcı hellium ise haksızlık yapıyorsunuz ayrıca yeni ve bilinmez olmaktan oldukça uzak.

Brave son yaşananlardan sonra geri adım attı diye biliyorum. Kullanılabilir bence, kendini ispatlamış bir tarayıcıdır. Gizlilik ve güvenlik konularında kendilerini ön plana çıkararak elde ettikleri konumu bence hala kaybetmediler.

Brave'in hala güvenilir olup olmamasından bağımsız, güvenlik öncelikli bir Chromium tarayıcı arıyorsanız Helium'a bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Helium harikulade bir tarayıcı bu arada, bir şans verin bence.

Hocam bu tarayıcıda DRM sorunu varmış halen devam ediyor mu?

O konuda aynı fikirdeyim son kullanıcıya çok da hitap ettiğini düşünmüyorum. Brave bildiğiniz kur çalıştır.
Kesinlikle öyle. Farklılık iyidir tabii ki. Denemekten zarar gelmez arkadaş için helliumu bende önerebilirim. Bir artısı veya eksisi yok tasarım konusunda biraz beğenmediğimi belirtmek istiyorum. Onun dışında basit ve güzel tarayıcıdır.