Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazı sitelere girdiğimde sanki ilk defa giriyormuşum gibi hesaptan çıkış yapılıyor. Örneğin bugün X'ten çıkış yapmış. Halbuki daha dün girmiştim. Bu Brave'e özgü bir sorun mu?
Adres çubuğuna chrome://settings/cookies veya brave://settings/cookies yazarak gelen ayarlar sayfasında 3. parti çerezlerin engellenip engellenmediğini kontrol eder misiniz? Eğer engelliyse sorunun sebebi bu olabilir.
Brave gibi gizlilik odaklı bir tarayıcı olan Helium Browser'da Google hesaplarıyla aynı sorunu yaşıyordum. 3. parti çerezlere izin verilen siteler listesine aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi Google ve X'in tüm subdomain'lerini istisna olarak ekleyerek sorunu çözmüştüm.
Dediğim gibi sorunun kaynağı ve çözümü bu olabilir. Brave kullanmadığım için kesin olarak doğrulayamıyorum, deneyerek kontrol edebilirsiniz.
Bazı sitelere girdiğimde sanki ilk defa giriyormuşum gibi hesaptan çıkış yapılıyor. Örneğin bugün X'ten çıkış yapmış. Halbuki daha dün girmiştim. Bu Brave'e özgü bir sorun mu?