Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Benim tarayıcılarla başım belada ve genellikle böyle saçma sorunlar bir bana olduğu için çözüm de bulamadım.
Tarayıcımı kullanırken ekran birkaç saniyeliğine gidip geliyor falan saçma sapan. Sonra resimleri yüklemekte sıkıntı çekiyor tarayıcım.
Kullandığım tarayıcı, Firefox bu arada.

Yani asıl sorum şu, Brave ile bunları aşar mıyım ve nasıldır?

Sistemim asla kötü değil bu arada MSI GF65 THIN10UE markasını kullanıyorum laptop olarak. (+8GB RAM eklettim sadece

Ben Brave kullanırken sürekli bir şeyler açarken internet yok uyarısı alıyordum 2 3 dakika geçmiyordu en son stabil Firefox'u yükledim geçti. Zen Browser veya Floorp dener misin?

2 Yıldır Brave kullanıyorum. Edge, Chrome ve Opera olmak üzere bu 3 tarayıcıyıda 3'e katlar diye düşünüyorum, tabi ilk yüklemede ve kullanımda bütün tarayıcılar sorunsuz fakat 2 yılın ardından Brave bozmadı diyebilirim

Chrome, Edge, Firefox, Opera, Tor gibi çoğu tarayıcıyı kullanmış olmama rağmen en çok Brave'yi sevdim. Neredeyse 2-3 senedir kullanıyorum. Bence denemenizde fayda var.

Brave kaynak tüketimi olarak çok düşük kaynak tüketimine sahip güzel bir tarayıcıdır. Özelleştirme istiyorsan Vivaldi de iyidir.

Açık kaynak kodlu olması ve kendine has reklam engelleme özelliğine sahip olmasıyla çok işlevsel bir tarayıcı, piyasadaki diğer tarayıcılar arasında en iyisi.

Bence iyi değil. Çok fazla gereksiz özellik var içinde ve bu da bir süre sonra tarayıcının şişmesine sebep oluyor. Üstelik yeterince hızlı da değil. Chrome'un neden pazar birincisi olduğunu anlıyorsun. Chrome dan şaşma derim.

İyidir. Chromium tabanlı kullanılabilecek tek mahremiyet odaklı tarayıcı. Reklam engelleyicilerin bile çalışmasına izin verilmeyen Chrome'u önerenler hangi mantıkla öneriyorlar anlamıyorum.