Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Edge varken Chrome kullanmanın anlamı yok. Edge'in ilk versiyonu da daha önceki tarayıcıları gibi çok kötü idi ama yeni Edge bambaşka. Microsoft Edge ile kendini aştı. Edge de Chrome'nin eklentilerini de kullanabiliyor ve bence Edge'in arayüzü ve ekstra özellikleri daha iyi.

Kimseye Firefox dışında tarayıcı önermem.

Son sözüm: Chrome kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 792
@792, VPN paralı ama kendi tor tarayıcısı var, ben VPN yerine onu kullanıyorum.

CTRL+Alt+N yapınca tor tarayıcısı açılıyor, ben şahsen Tor'un kendi sitesinden indirdiğimi kullanmayı daha sağlıklı buluyorum ama illegal sitelere girmeyecekseniz bu yeterli olur.

• Beğendim
3'ü arasından Brave, farklı bir şey denemek isterseniz Firefox tabanlı Zen Browser'ı tavsiye ederim. Alışınca değişik bir deneyim ve işlevsel özellikler sunuyor.

• Beğendim
Merhaba, tarayici degistirmeyi dusunuyorum. Bu yuzden 3 tarayici arasında kaldım. Chrome asliskanlik nedeni ile birakamadigim bir tarayici. Opera'nin gorunusunu begeniyorum. Brave ise guvenlik acisindan iyi oldugunu duymustum. Sizce hangisi daha iyi?
Brave.

Ek: Diğer tarayıcıları dahi söylemen Brave'e resmen hakarettir.

• Kalp
@792, VPN paralı ama kendi tor tarayıcısı var, ben VPN yerine onu kullanıyorum.

CTRL+Alt+N yapınca tor tarayıcısı açılıyor, ben şahsen Tor'un kendi sitesinden indirdiğimi kullanmayı daha sağlıklı buluyorum ama illegal sitelere girmeyecekseniz bu yeterli olur.
O tarz siteler ile isim yok hocam. Kasperky'in icindeki ucretli VPN'i deneyesim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.