Şahsen ben Zen'i daha çok seviyorum ama hem dikey seklemeleri var hem de RAM kullanımı fazla. O yüzden benimde kullandığım gibi Brave'i kullan. RAM optimizasyonu konusunda daha iyi.
Zen'i en çok ayıran şey yatay sekme mantığının olmayışı. Bu da kullanım tarzınızı direkt etkileyen bi faktör. Hızlı olsun, gizliliğime önem versin ve sade olsun diyorsanız bence Brave. Ama ben estetik olarak gözüme hoş dursun, modern bir stili olsun derseniz Zen. Zen konusunda Yusuf İpek'in şu videosundan fikir edinebilirsiniz.
Şahsen ben Zen'i daha çok seviyorum ama hem dikey seklemeleri var hem de RAM kullanımı fazla. O yüzden benim de kullandığım gibi Brave'i kullan. RAM optimizasyonu konusunda daha iyi.
Anladım, daha yeni çıkan tarayıcı zaten. Belki ileride gelişirse, reklam engelleyicileri vesaire, çıkarsa değerlendirilebilir. Ben değişiklik olsun diye düşündüm de. Çok RAM yiyorsa geçilmeye değmez sanırım. Ve o attığım ekran görüntüsün de, normal mı değerler?
Anladım, daha yeni çıkan tarayıcı zaten. Belki ileride gelişirse, reklam engelleyicileri vesaire, çıkarsa değerlendirilebilir. Ben değişiklik olsun diye düşündüm de. Çok RAM yiyorsa geçilmeye değmez sanırım. Ve o attığım ekran görüntüsün de, normal mı değerler?