Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
Brave Chromium tabanlı ve Token sistemi var diye biliyorum. Chromium tabanlılar daha stabil oluyor.
- Makaleler
- 1
Şahsen ben Zen'i daha çok seviyorum ama hem dikey seklemeleri var hem de RAM kullanımı fazla. O yüzden benimde kullandığım gibi Brave'i kullan. RAM optimizasyonu konusunda daha iyi.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Zen'i en çok ayıran şey yatay sekme mantığının olmayışı. Bu da kullanım tarzınızı direkt etkileyen bi faktör. Hızlı olsun, gizliliğime önem versin ve sade olsun diyorsanız bence Brave. Ama ben estetik olarak gözüme hoş dursun, modern bir stili olsun derseniz Zen. Zen konusunda Yusuf İpek'in şu videosundan fikir edinebilirsiniz.
creazy
Başarılı
Şahsen ben Zen'i daha çok seviyorum ama hem dikey seklemeleri var hem de RAM kullanımı fazla. O yüzden benim de kullandığım gibi Brave'i kullan. RAM optimizasyonu konusunda daha iyi.
Evet, ben de Brave kullanıyorum. Ama format atacağım için, format bittiği zaman, direkt hangisin yüklemek konusunda kararsız kaldım.
11 tane eklenti kurulu. Ve 9 tane sayfa açık.
- Makaleler
- 1
Eklenti konusunda Firefox tabanlı olduğu için Zen daha iyi hem de görünüş olarak çok seviyorum ama cidden çok RAM tüketiyor.Evet, ben de Brave kullanıyorum. Ama format atacağım için, format bittiği zaman, direkt hangisin yüklemek konusunda kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 191706
11 tane eklenti kurulu. Ve 9 tane sayfa açık.
creazy
Başarılı
Eklenti konusunda Firefox tabanlı olduğu için zen daha iyi hem de görünüş olarak çok seviyorum ama cidden çok RAM tüketiyor.
Anladım, daha yeni çıkan tarayıcı zaten. Belki ileride gelişirse, reklam engelleyicileri vesaire, çıkarsa değerlendirilebilir. Ben değişiklik olsun diye düşündüm de. Çok RAM yiyorsa geçilmeye değmez sanırım. Ve o attığım ekran görüntüsün de, normal mı değerler?
- Makaleler
- 1
Kaç sekme açık?Anladım, daha yeni çıkan tarayıcı zaten. Belki ileride gelişirse, reklam engelleyicileri vesaire, çıkarsa değerlendirilebilir. Ben değişiklik olsun diye düşündüm de. Çok RAM yiyorsa geçilmeye değmez sanırım. Ve o attığım ekran görüntüsün de, normal mı değerler?
creazy
Başarılı
9 tane açık şu an.
Eklenti, uzantı bunlar kurulu.