Herkese iyi geceler arkadaşlar. Brave'den öylesine bir video izlerken gözüme bir şey çarptı, altta bazı çizgiler var ve bu ekran görüntüsünde de görünüyor. Aynısı Opera GX'de yok, orada hiçbir şey yok kısaca. Sadece Brave'de yaşanıyor ve bir an kalbime iniyordu. Son Nvidia güncellemesinden önce de böyle bir durum yoktu. Son 3-4 güncellemedir bir şeyler bozuluyor. Arkadaşlar, sürücüyü silip tekrar yükledim ve sürücü silinince çizgiler gitti, yeniden yüklenince geri geldi.
Yeni sürücüye güncelledim ve bende de aynısı oldu. NVIDIA ayarlarından renk filtresi ayarladığım için gözükmüyordu fakat aydınlığı arttırınca gözüktü. Sadece Brave'den YouTube'deki videolarda oluyor. Yeni sürücüyle alakalı bir sorun galiba.
Yeni sürücüye güncelledim ve bende de aynısı oldu. NVIDIA ayarlarından renk filtresi ayarladığım için gözükmüyordu fakat aydınlığı arttırınca gözüktü. Sadece Brave'den YouTube'deki videolarda oluyor. Yeni sürücüyle alakalı bir sorun galiba.
Troubleshooting technical issues is much easier when both the user and support agent practice clear communication. For this reason, we have provided the template below for you to fill out with information about your issue. Please provide as much detail as possible so we can most efficiently...