Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Brave'den öylesine bir video izlerken gözüme bir şey çarptı, altta bazı çizgiler var ve bu ekran görüntüsünde de görünüyor. Aynısı Opera GX'de yok, orada hiçbir şey yok kısaca. Sadece Brave'de yaşanıyor ve bir an kalbime iniyordu. Son Nvidia güncellemesinden önce de böyle bir durum yoktu. Son 3-4 güncellemedir bir şeyler bozuluyor. Arkadaşlar, sürücüyü silip tekrar yükledim ve sürücü silinince çizgiler gitti, yeniden yüklenince geri geldi.

RTX 3070
i9-12900K
32GB 3200 MT/s

1741303736093.webp

1741303751526.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ve şimdi çözümünü buldum. Brave Kalkanından ''Parmak izi kontrolünü engelle'' kutusunu kapalı yapın görseldeki gibi.

1741307649335.webp
Yeni sürücüye güncelledim ve bende de aynısı oldu. NVIDIA ayarlarından renk filtresi ayarladığım için gözükmüyordu fakat aydınlığı arttırınca gözüktü. Sadece Brave'den YouTube'deki videolarda oluyor. Yeni sürücüyle alakalı bir sorun galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sürücüye güncelledim ve bende de aynısı oldu. NVIDIA ayarlarından renk filtresi ayarladığım için gözükmüyordu fakat aydınlığı arttırınca gözüktü. Sadece Brave'den YouTube'deki videolarda oluyor. Yeni sürücüyle alakalı bir sorun galiba.

Ekran görüntülerine sürücü yokken baktığımda oluşan görüntüyle sürücü yüklü haldeki oluşan görüntü de bambaşka.

Şöyle konular da buldum: