Brave'den para kazanma olayı doğru mu?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yani böyle uçuk kaçık değil de ortalama bir miktar kazanç elde edilebilir mi? Siz bunu daha önce yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk zamanlar güzel kazanç sağlıyordu ama galiba 1-2 senedir kayda değer kazanç söz konusu değil. Zaten benim anlamadığım reklam engelleme ve gizlilik üzerine kendisini pazarlayan bir tarayıcı, kullanıcılarına kendi reklam ağından gelen reklamları sunarak kullanıcılarına rüşvet teklif ediyor. Çok mantıksız değil mi...

Şu an için bilmiyorum ama eskiden kazanmıştım. 5 dolar mı ne gelmişti herhalde ama uzun sürmüştü diye hatırlıyorum. Bir de o zamanlar bu parayı çekmek için uygulamalar vardı ama Türkiye'de erişimi zorluydu biraz ve değmez gerçekten kazanması aylar sürüyordu, parayı çekmesi de saatlerini alıyordu bomboş bir şey.

Yani böyle uçuk kaçık değil de ortalama bir miktar kazanç elde edilebilir mi? Siz bunu daha önce yaptınız mı?
Şuan bir olayı yok.
Brave kullanmamın tek sebebi şuan firefox ve tabanlarında çeviri imkanının kötü olması bence brave bu ödül vs ile bir bloat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…