Detaylar
Kim cevapladı?Firefox tabanlı sizin için uygunsa Zen Browser kurun geçin. Açık ara şu ana kadar yapılmış en iyi tarayıcı; neden bunun gibi tarayıcı çıkarmıyor'lar, onu da anlamış değilim açıkçası. Misal şu an ekranı sitenin tamamını görecek şekilde kullanıyorum... Evet, 2026 yılındayız ve bunun için seviniyorum, 90'lardan kalma üst sekme barı yok, CTRL+S ile kompakt modu açarsanız sekmeler solda gizleniyor. Yaşasın özgür yazılım!
Eki Görüntüle 243718
Eki Görüntüle 243720
Bu yatay sekme özelliği orijinal Firefox'a da geldi diye hatırlıyorum.
MatthewMcConaughey
Uzman
Evet, bir çok tarayıcıda var, fakat Zen kadar minimalist ve estetik görünmüyor. Mod mağazası aracılığıyla tarayıcıyı baştan yaratabiliyorsunuz. Ayrıca Zen'in kaynak tüketimi diğer tarayıcılara göre çok daha az; topluluk tarafından geliştirilmeye devam ediyor.Bu yatay sekme özelliği orijinal Firefox'a da geldi diye hatırlıyorum.
Ayrıca Zen'in kaynak tüketimi diğer tarayıcılara göre çok daha az.
Emin değilim...
PC tarafını tam bilmiyorum ama Android tarafında Firefox ve Firefox tabanlı tarayıcılar cihazın içinden geçiyor. Memory Leak sorunu var, ilk açılışta 1GB civarı RAM tüketimi ile başlıyor ve cihazda boşta ne kadar RAM varsa onu bitirene kadar şişmeye devam ediyor.
Kalsın
- Makaleler
- 8
Şahsen şu an kendim Brave kullanıyorum. Wallet, reklam engelleyici ve günlük kullanım pingi hariç tüm eklentiler kapalı neredeyse zaten. Neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyduklarını bilmiyorum. İkinci tarayıcı olarak deneyebilirim belki; ancak kendilerinin bunu yaparkenki motivasyonu merak konusu.
Yafees
Çalışkan
Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?Şahsen şu an kendim Brave kullanıyorum. Wallet, reklam engelleyici ve günlük kullanım pingi hariç tüm eklentiler kapalı neredeyse zaten. Neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyduklarını bilmiyorum. İkinci tarayıcı olarak deneyebilirim belki; ancak kendilerinin bunu yaparkenki motivasyonu merak konusu.
- Makaleler
- 8
Fedora KDE Plasma.
Yafees
Çalışkan
Teşekkürler hocam.
Veya bir çılgınlık yapıp winutil ile brave'i debloat edebilirsiniz.
Mr. Anybody
Uzman
Şirketlerdeki ... gibi olmuş diyen adam eksiği