BTK'den sadece temel öğrenebilirsiniz. Eğer temelini bilmiyorsanız oradan öğrenin. Fakat siber güvenlik için İngilizce kaynak şart. Bilginiz olsun.

Bu sayfayı açıyorsun içerisindekileri ya kopyala yapıştır ile ya da başka yöntem ile yapay zekaya atıyorsun ve bana öğret diyorsun bu kadar basit.

Doküman okumayı öğrenmesi lazım. Attığınız siteyi kendisi kullanmayı öğrenmeli. Yapay zekaya bana öğret deyince pek de anlamaz zaten. Anlasa bile öğrendiği şeyi ileride kullanabilecek şekilde öğrenemez. Şu an en iyisi bir kaynak bulup C# temelini öğrenmek. Sonrasında yabancı kaynaklar yardımı ile siber güvenliğe giriş yapması. Yapay zekada kullanacak bazı yerlerde. Fakat temel öğrenirken kullanmak mantıksız geliyor bana.

Doküman okumayı öğrenmesi lazım. Attığınız siteyi kendisi kullanmayı öğrenmeli. Yapay zekaya bana öğret deyince pek de anlamaz zaten. Anlasa bile öğrendiği şeyi ileride kullanabilecek şekilde öğrenemez. Şu an en iyisi bir kaynak bulup C# temelini öğrenmek. Sonrasında yabancı kaynaklar yardımı ile siber güvenliğe giriş yapması. Yapay zekada kullanacak bazı yerlerde. Fakat temel öğrenirken kullanmak mantıksız geliyor bana.
Bana öğret diye söylersen anlaşılır anlatmaz detaylı bir prompt girmen lazım.

"Btk Akademi + Yapay Zeka + C# Projesi " şeklinde bir birleşimle öğrenebilirsin. Sadece teoride kalma, pratik yap ve proje kodlarını forumda paylaş.