Merhaba saygıdeğer sosyal üyeleri, bugünkü akşam menünüzde ne var? Ben pek vaktim olmadığından dolayı hazır yiyorum bu akşam.

Eki Görüntüle 217917

Masa dağınıklığı için kusura bakmayın, iyi sosyaller.

Şu tarz yemeklerin Türkiye'de olmasını isterdim. Beni de alsanıza Kanada'ya.

Merhaba saygıdeğer sosyal üyeleri, bugünkü akşam menünüzde ne var? Ben pek vaktim olmadığından dolayı hazır yiyorum bu akşam.

Eki Görüntüle 217917

Masa dağınıklığı için kusura bakmayın, iyi sosyaller.

Akşama kumpir yapmayı düşünüyorum kısır sosis karışık, üşenirsem sosisli yapacağım karamalize soğan ile.

Mercimek corbasiydi. Bugün menude kofte var. Senin tercihin ne olacak bugün? :)

Aaa benim de Sarı mercimek çorbası var dolapta. Lokanta usulü sarı mercimek çorbası yaptım, üstüne sarımsak, limon, zeytinyağı, kırmızı toz biberden bir sos yaptım. Bol limonlu içtim sıcacık, geçen gün. Bugün içmiyorum muhtemelen yarın.

Yulaf yiyeceğim birazdan canım çekti. Bol sebze meyve ve proteinli bir şeyler yemem gerekiyor yanında.

Afiyet bal şeker olsun. Kuş kaşı kaça aldınız kendi lokantamız da 250 lira fiyatını merak ettim.

Sağ ol hocam. Benim yaşadığım yerde her şey fahiş fiyatta hocam. 280 verdim. İzmir'in içine gittiğimde ne fiyatlara ne kadar lezzetli yemekler yiyorum. Burada pek mümkün değil ancak.

Bugün ki menüm de, 1 kuş başılı kaşar, 1 katık döner, 1 ekmek, 1 tabak lahana dolması, 500 ml cola, 4 dilim yaş pasta akşam için inşallah.