Sanki oyun çıkacakmış gibi ne yaygaraymış bu kaç haftadır.
Beklenti yüksek ama o beklentiyi karşılayamayacaklar.Beklenti o kadar yüksek ki, şu fragmanı 10 dakika erken izlemek için 100 bin Dolar ödeyecek kişi milyonu geçer. Artık bi gameplay atsalar keşke.
Rockstar?Beklenti yüksek ama o beklentiyi karşılayamayacaklar.
Evet, ben de böyle düşünüyorum. Ama.bir yanda da harcanılan bütçe de var, ona da bakmak lazım. Beklicez bakalım.Beklenti yüksek ama o beklentiyi karşılayamayacaklar.
Rockstar ve GTA serisinden bahsediyoruz.Evet, ben de böyle düşünüyorum. Ama.bir yanda da harcanılan bütçe de var, ona da bakmak lazım. Beklicez bakalım.
Evet, bu da var. Muazzam bir oyun olacağı kesin zaten. Bakalım.
Yapacak bir şey yok hocam. Türkçe çıkan oyun sayısı zaten aşırı fazla değil ki. Ha, neredeyse GTA kadar iyi olan her oyun Türkçe olsa, Rockstar buna rağmen eklemese sonuna kadar haklısınız ancak böyle bir şey olmuyor ne yazık ki.Eski Rockstar ve GTA serisi yok. Rockstar Türkleri önemseyip alt yazılı oyun çıkarmadılar.
Var, nasıl yok? Evet, Türkçe altyazı yok ancak oyun kalitesi olarak hâlâ çok iyi Rockstar.Eski Rockstar ve GTA serisi yok. Rockstar Türkleri önemseyip alt yazılı oyun çıkarmadılar.