Bu aralar hangi oyunları oynuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2697
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 959

2697

Uzman
Ben Rise Of The Ronin'i oynuyorum, siz hangi oyunları oynuyorsunuz?

Foruma Max Payne içerikleri üretmeye başladığımdan dolayı Max Payne 1 ve 2 yi baştan oynuyorum hatırlatma amacıyla.

Bilgisayara bakmaya zamanım olursa R6 veya Bioshock oynuyorum ama zamanım olmadığı için Dead Cells oynuyorum telefondan bu sıralar.

Canım toksiklik çekiyorsa ve çıldırmak istiyorsam Counter-Strike 2 açıyorum. Onun dışında bu aralar Unity ile yapılmış basit oyunlar ve Flowers gibi sakin oyunlar sarıyor.

Biraz ara vermiştim ama yine tekrar başladım Halo: The Master Chief Collection oynamaya.

Şu anda BioShock infinite oynuyorum. Gitar çalmaya başladım o yüzden pek vaktim kalmıyor oyun oynamaya. Mayıs ayında Ghost of Tsushima'nın çıkmasını bekliyorum o çıksın daha sonra Horizon forbidden West ve TLOU'ya geçiş yapacağım kısmetse.

Birkaç gün önce Deus Ex: Human Revolution bitirdim bunun üstüne bir iki hafta hikayeli oyun oynamayı düşünmüyorum. O bir iki haftalık arada da Dark Souls 3 bitireceğim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…