Hangi düzende oynarsınız?

• Bitene kadar tek bir oyun oynarım

• 2-3 oyunu aynı anda götürürüm

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

serhatmorgan

Uzman
Ben bir oyuna başladığımda yanında bir başka oyuna başlarsam diğer hikayeden koptuğumu düşündüğüm için artık oynadığım oyunun bitmesiyle sonraki oyuna geçiyorum. Sizin için bu bir sorun mu yoksa aynı anda 2-3 hikayeli oyunu götürebilir misiniz?

Ben bir oyuna başladığımda yanında bir başka oyuna başlarsam diğer hikayeden koptuğumu düşündüğüm için artık oynadığım oyunun bitmesiyle sonraki oyuna geçiyorum. Sizin için bu bir sorun mu yoksa aynı anda 2-3 hikayeli oyunu götürebilir misiniz?
Benim için 3 oyundur. 1 Tane hikayeli + 1 tane sandbox + 1 tane çıtır çerez. Bu sayede hem hikayeden kopmam hem de hikayeli oyuna odaklanamayacağımı düşündüğüm zamanlarda oyunsuz kalmamış olurum.

Eskiden 1'di. Şu an 2. eskiden çok derin oyunlar çıkardı, bitene kadar oynardık. Şimdi anca eski oyunları farklı farklı oynuyorum.

Valla Long Dark ile Baldurs Gate 3'ü döndüre döndüre oynuyorum başka oyuna vakit kalmıyor. COD WAW indirdim seriye başlayayım diye 1 haftadır duruyor giremedim :LOL:

Hikayeli oyunsa ve güzelse beni alıp götürüyor. Geçen yıl oynadım arthur ve john ile bağ kurmuştum resmen RDR 1 ve RDR 2'ye çok zaman ayırmıştım boş boş dolanmak bile çok keyifliydi. Meraktan gece uyuyamıyordum dünyası çok iyiydi böyle çok oyun var. Ama maalesef yeni oyunlarda hikayeye önem vermek yerine grafikleri güzel yapıp pazarlamak dışında bir şey göremiyorum bu yüzden tekrar tekrar eski oyunları oynayıp dururum ben.