- Makaleler
- 1
Ermenilerden bazıları Kürt kimliğine bürünüyor, bizzat kendim de gördüm; bizim lisede vardı, arkadaş Ermeniydi. Zaman geçince baktım, bölücü eylemlere katılıyordu.
Zafer Partisi ile olacak iş değil bu adam akıllı bir partiye oy vereceksen buyur ver.Eğer Özgür Özel milletvekillerinin hepsini hayır dedirtemiyorsa, ki bence kendi bile evet diyecek, ne olursa olsun bir sonraki seçimde Zafer partisi'ni meclise sokmamız lazım. Artık CHP'nin veya yeni Parti'nin oylar bölünmesin vs. laflarını umursamayacağım.
Amerikancı çok var, özeniyorlar. Bizim halk ile sorunumuz yok, yönetenler ve arkasındakiler ile var.Ben dünyanın en lanet ülkesi ABD dediğim zaman bu forumda beni eleştiren birkaç kişi var.
Hem cehalet hem zeka geriliği var, millet seviyor, illaki birilerini desteklemek istiyorlar, takım tutar gibi. Ama işin aslı, meclisi ele geçirmişler, hepsi düşman. Ne yaparsan yap, anlatamazsın. Alıştıra alıştıra nabız yokladılar, en sonunda bu duruma geldik.Diyecek çok şey var aslında. Millet takım holiganı gibi partisinin politikasını savunuyor. Birisi bile itiraz etmiyor. İktidardakiler zaten yani abi 3 yıl önce 1 oy dedeciğe 1 oy Kandil Dağına diyorlardı şimdi terörist başına umut hakkı deyip, döneklik yapıyorlar. Muhalefet diye laf ettiğimiz kesim zaten leblebi ve Özgür ne olduğunu 1 milyar kez göstermişken hala muhalefetlik diyorlar. 2-3 ay önce bu partiye mutlak butlan kararı çıkmadan önce mecliste 2. dil kürtçe oylamasında bir kez daha tongaya düşen gerçi tongaya düşmediler amaçları belli de. Seçmenleri böyle düşünmüyor işte. Sözde Atatürkçü olduklarını iddia eden bu çok zeki insanlar işte Özgür'e bel bağlamış haldeler. Sonuç bu kaçıncı saçmalama. 1 ay önce Atatürk'ün yeni partisi olacağız falan filan diyorlardı. Oldunuz vallahi. Nur topu gibi bir pkk'nın 2. parti ayağı oldunuz.
2 kesime de laf anlatılmıyor zaten. Millet eseriyle gurur duysun.
Seneye de ABD'nin kuklası olan Almanya gibi onlar İsrail postalı yalıyor; biz de ermeniler ve yunanlılardan özür dilesek süper olur. Hem helallik de almış oluruz.