Detaylar
Kim cevapladı?Fallegan
Uzman
Açıktan bölümünü okuyorum İstanbul Üniversitesinde, 2-3 yıldır da freelancer olarak çalışıyorum.
Şu anki durumda daha çok bizim işimizi kolaylaştırıyor, hızlandırıyor. Bazı sıkıcı rutin işleri pratikleştiriyor. Yine de iyi etkiliyor denemez, insanlar yeterince verimli kullandığında, bir mesai harcadığında iyi işler ortaya çıkartabiliyor fakat iş üstünde düzenlemeler yapmaya gelince biraz işleri zorlaştırıyor.
Okunur mu konusuna yanıt veremem ben örgünde okumadım ama işini iyi yaparsan ve biraz da atik olursan sorun olmayacağını düşünüyorum.
Şu anki durumda daha çok bizim işimizi kolaylaştırıyor, hızlandırıyor. Bazı sıkıcı rutin işleri pratikleştiriyor. Yine de iyi etkiliyor denemez, insanlar yeterince verimli kullandığında, bir mesai harcadığında iyi işler ortaya çıkartabiliyor fakat iş üstünde düzenlemeler yapmaya gelince biraz işleri zorlaştırıyor.
Okunur mu konusuna yanıt veremem ben örgünde okumadım ama işini iyi yaparsan ve biraz da atik olursan sorun olmayacağını düşünüyorum.
theVOID
Uzman
Bunları 12 14 yaşlarında felan yapıyordum.Açıktan bölümünü okuyorum İstanbul üniversitesinde, 2-3 yıldır da freelancer olarak çalışıyorum.
Fallegan
Uzman
Senin yolun, senin kararın. Önemli olan kendini geliştirmek, üniversitede edindiklerinle kalırsan iş bulman zor.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
.