theVOID

Uzman
12-13 yaşında Discord üzerinden Minecraft tasarıımları satıyordum. Şu an 18 yaşındayım. Bu sene mezuna bırakacağım. Diğer sene ise çalışacağım.

Yapay zeka eğer üniversite kazanırsam işime engel olur mu?

Açıktan bölümünü okuyorum İstanbul Üniversitesinde, 2-3 yıldır da freelancer olarak çalışıyorum.

Şu anki durumda daha çok bizim işimizi kolaylaştırıyor, hızlandırıyor. Bazı sıkıcı rutin işleri pratikleştiriyor. Yine de iyi etkiliyor denemez, insanlar yeterince verimli kullandığında, bir mesai harcadığında iyi işler ortaya çıkartabiliyor fakat iş üstünde düzenlemeler yapmaya gelince biraz işleri zorlaştırıyor.

Okunur mu konusuna yanıt veremem ben örgünde okumadım ama işini iyi yaparsan ve biraz da atik olursan sorun olmayacağını düşünüyorum.

Açıktan bölümünü okuyorum İstanbul üniversitesinde, 2-3 yıldır da freelancer olarak çalışıyorum.

Şu anki durumda daha çok bizim işimizi kolaylaştırıyor, hızlandırıyor. Bazı sıkıcı rutin işleri pratikleştiriyor. Yine de iyi etkiliyor denemez, insanlar yeterince verimli kullandığında, bir mesai harcadığında iyi işler ortaya çıkartabiliyor fakat iş üstünde düzenlemeler yapmaya gelince biraz işleri zorlaştırıyor.

Okunur mu konusuna yanıt veremem ben örgünde okumadım ama işini iyi yaparsan ve biraz da atik olursan sorun olmayacağını düşünüyorum.
Bunları 12 14 yaşlarında felan yapıyordum.
1744827291760.webp

1744827354573.webp

1744827451337.webp

1744828468276.webp

1744828514047.webp

Yapay Zeka çağında bilişim bilgisayar yazılım grafik vb. şeyler okunmaz. Üniversiteler ve Öğretmenlik sistemi bile tarihin karanlık sayfalarına gömülmek üzere...