Detaylar
Kim cevapladı?URL'leri bende tarattım VirusTotal'de zaten. Kaspersky uyarı veriyor indirdiğimde o yüzden virüslü mü diye konu açtım.
DogancanYr
Başarılı
Dosyayı değil siteyi taratmışsın.Virüs yok olarak gözüküyor. Yine de dikkatli olmakta fayda var.
Tabii ki temiz çıkacak mediafire!
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Temiz dosyalar sorun yok hocam.URL'leri bende tarattım VirusTotal'de zaten. Kaspersky uyarı veriyor indirdiğimde o yüzden virüslü mü diye konu açtım.
Sadece 2. de false-positive var.
Düzenleme:
Virüslü URL'den bile 0 sonuç çıkıyor, Mediafire'ın virüslü olmasını mı bekliyordunuz? Dosyanın taratılması gerek.Virüs yok olarak gözüküyor. Yine de dikkatli olmakta fayda var.
Stardew Valley
Deneyimli
Dosyayı taratın siteyi değil.
Temiz dosyalar sorun yok hocam.
Sadece 2. de false-positive var.
Düzenleme:
Trojan diyor hocam emin misiniz?
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Diğer antivirüsler bir şey demedi sadece MaxSecure trojan dedi. MaxSecure çok zayıf program diğerleri demediği için sorun görmüyorum.
Kendi sanal bilgisayarımda bile çalıştırdım sorun çıkmadı. Linklerde, dosyalarda temiz sadece 2. dosya kurulurken hata verebiliyor.
Düzenleme: Yabancı forumda yayınlanan MaxSecure konusu eleştirisi.
Kendi sanal bilgisayarımda bile çalıştırdım sorun çıkmadı. Linklerde, dosyalarda temiz sadece 2. dosya kurulurken hata verebiliyor.
Düzenleme: Yabancı forumda yayınlanan MaxSecure konusu eleştirisi.
Diğer antivirüsler bir şey demedi sadece maxsecure trojan dedi. Maxsecure çok zayıf program diğerleri demediği için sorun görmüyorum.
Kaspersky'da izin vermediğinden zorla indirsem mi indirmesem mi arada kaldım ama yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.