Detaylar
Kim cevapladı?Destek talebi göndere bastım bir şey yazmadım ama.
Numaranız banlanmış hocam. Supporta yazsanız bile açtırmanız zor diye biliyorum.
Hocam peki sebebi öğrenebiliyor muyuz? Ben sadece merhaba falan yazıyorum WhatsApp'ta.
Hocam peki sebebi öğrenebiliyor muyuz? Ben sadece merhaba falan yazıyorum WhatsApp'ta.
Hiç yaşamadığım için bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla birisine sakıncalı bir şey gönderirsen falan oluyor ya da lamerlar birkaç methodla supporta yazıp hesabı kapattırıyorlar.Bence bi supporta yazıp şansına dene olmazsa numarını değiştirmekten başka bi şansın yok
Darth AMD
Başarılı
Hiç yaşamadığım için bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla birisine sakıncalı bir şey gönderirsen falan oluyor ya da lamerlar birkaç methodla supporta yazıp hesabı kapattırıyorlar. Bence bir supporta yazıp şansına dene olmazsa numarını değiştirmekten başka bir şansın yok.
Hocam bir arkadaşım var zencili her şeyi bana gönderiyor. Kaç kez şikayet ettim hesabına hiçbir şey olmadı. Yani kanun dışı mega bir şey yapmadı ise bence desteğe ulaşırsa çözülür.
Hocam bir arkadaşım var zencili her şeyi bana gönderiyor. Kaç kez şikayet ettim hesabına hiçbir şey olmadı. Yani kanun dışı mega bir şey yapmadı ise bence desteğe ulaşırsa çözülür.
Ulaştım bu numara olmaz yeni numarayla kaydol diyor.
Hortlattığım için kusura bakmayın, durum hala aynı mı? Hala açılmadı mı, aynı sorundan muzdarip oldum.Ulaştım bu numara olmaz yeni numarayla kaydol diyor.
Hortlattığım için kusura bakmayın, durum hala aynı mı? Hala açılmadı mı, aynı sorundan muzdarip oldum.
Düzeldi.