AlazSpr 2

Çalışkan
Merhaba, yıllardır adını hatırlayamadığım bir korku/gerilim filmi arıyorum. Yapay zekadan kaç kez yardım aldım fayda etmedi.Birkaç sahneyi oldukça net hatırlıyorum ama filmle ilgili bazı ayrıntılardan emin değilim. Belki sahnelerden tanıyan çıkar.

Hatırladığım kadarıyla film:

Büyük ihtimalle Amerikan yapımı bir korku/gerilim filmiydi.
Yapım yılı konusunda 2010–2018 civarı olduğunu düşünüyorum, ancak filmi televizyonda izlediğim yılı yapım yılıyla karıştırıyor olabilirim.
Türkiye'de filmi Fil TV'de yaklaşık 2014–2017 arasında izlemiştim.
Film çok eski görünmüyordu.
Kadın karakter ana karakter değildi, yan karakterdi.
Kadın yaklaşık 30–40 yaşlarında görünüyordu.
Kadının yanında/ailesinde bir çocuk vardı. Kendi çocuğu veya torunu olabilir. Hatırladığım kadarıyla çocuğu okuldan alıp eve götürdüğü bir sahne vardı.
Kadının kullandığı eski, klasik Amerikan tarzı mavi bir araba vardı. Arabayı Pontiac benzeri hatırlıyorum. 2 kapılı klasik araba veya station wagon tarzında olabilir. Arabanın modeli konusunda kesin değilim.

Hatırladığım en önemli sahneler:

1. Derin dondurucu sahnesi
Kadının/karakterlerin bulunduğu bir evde derin dondurucu vardı. Derin dondurucunun içinde poşetlere sarılmış ceset saklanıyordu.

2. Asansör sahnesi
Filmin en net hatırladığım sahnesi bu:
Bir kadın asansördeyken ayağı/ayak bileği ciddi şekilde kopuyor veya kesiliyor.
Kadının ayağında topuklu ayakkabı vardı ve benim hatırladığım görüntüde topuklu ayakkabı ayağıyla birlikte asansör boşluğuna düşüyordu.Sahne oldukça kanlı ve rahatsız edici bir korku sahnesiydi.Bu yüzden filmi bulabileceğimi düşünüyordum ama yıllardır aramama rağmen bulamadım.

Stigmata (1999) veya The Eye (2008), Devil (2010) — Şeytan, P2 (Garaj - 2007), Amusement (2008) son olarak Final Destination 2 (Son Durak 2 - 2003)

Son düzenleyen: Moderatör: