dr.dre

Deneyimli
Selamlar. Yaklaşık 2.5 yıldır bu laptopta sahibim. Oyun oynamak gibi bir amacım yok ama Steam'den yıllar önce FIFA 21 almıştım. Fakat bu sistemde kasıyor. Bu normal mi? Ekran kartını falan güncel tuttuğum halde kasıyor. Hatta oyun modu vs de denedim bir ara AMD'nin kendi programında ama sonuç alamadım. RAM'mi yetersiz geliyor acaba?

Güncel.

Son düzenleme:
5625U'daki Vega 7, TechPowerUp'in tablosunda GTX 650'den biraz daha guclu duruyor. Oyun minimum olarak GTX 660 istemis ve bunu 1080p icin mi istemis emin olamadim. Bana normal geldi kasmasi.

1280x720 cozunurlukte Low ayarlarda dahi mi kasiyor?

5625U'daki Vega 7, TechPowerUp'in tablosunda GTX 650'den biraz daha guclu duruyor. Oyun minimum olarak GTX 660 istemis ve bunu 1080p icin mi istemis emin olamadim. Bana normal geldi kasmasi.

1280x720 cozunurlukte Low ayarlarda dahi mi kasiyor?

Hocam peki RAM'i 16 yapsam nasıl bir etkisi olur? Çok olmazsa hiç boşuna almayayım diyorum. Oyun genel olarak kasıyor çok kurcalamadım ama rahat edemedim oynarken.

APU sistemler tek kanal RAM ile hiçbir şeyi doğru düzgün yapamazlar. Oyunun ve sistemin düzgün çalışması için aynı seviyede bir RAM takıp farkını görmek gerekir. Oyunu şarjda iken oynamayı deneyiniz.

APU sistemler tek kanal RAM ile hiçbir şeyi doğru düzgün yapamazlar. Oyunun ve sistemin düzgün çalışması için aynı seviyede bir RAM takıp farkını görmek gerekir. Oyunu şarjda iken oynamayı deneyiniz.

Şarjda iken oynuyorum zaten.

Bu durumu yaşayan başkaları var mı acaba

Son düzenleme: