Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
- Soru
Aynı durumu birebir ben de yaşadım. İçin rahat olsun, ortada zararlı bir yazılım veya sistem arızası yok. O ekranda gördüğün bonjour yazısı bilgisayarına iTunes veya iCloud kurduysan onunla beraber gelen bir Apple eklentisidir. Windows güvenlik sistemi güncellendikçe artık böyle eski eklentileri tehlikeli bulup engelliyor, yani sistemin aslında tam olarak yapması gereken koruma işini yapıyor. Ben Denetim Masası'na girip program kaldır kısmından bonjour yazılımını komple sildim ve uyarıdan tamamen kurtuldum. Eğer Apple servislerini bilgisayarında aktif olarak kullanmıyorsan sen de direkt sil gitsin, sorun kökten çözülüyor. Kullanman gerekiyorsa da uygulamanın en güncel halini indirip kurmayı deneyebilirsin. Ekranda yazan o iletiyi bir daha gösterme kutucuğunu işaretleyip geçmende de bir sakınca yok ama en temizi arka planda boşuna çalışan bu eklentiyi tamamen silmen olur.