AhmetBurak

Başarılı
Selam yaklaşık 25dk önce arkadaşımla bilindik bir AVM'ye gittik içerideki marketten içecek alıp çıktık. Dışarıda kaldırımlarda otururken iki tane genç bizim yaşlarda ellerinde poşet ile koşuyorlardı, arkalarından mağaza çalışanı durun diye bağırdı. Onlar kaçtılar ama bizde kalkıp giderken arkadaşımla aramızda konuşurken şunlara bak gündüz vakti hırsızlık yapıyorlar diyorduk. Önümüzde giden bizden büyük aynı o tiplerden tuttu ne artistlik yapıyorsun o çocukların 40 yıl yatarı var yok işte gel götüreyim falan dedi. Bende öyle bir şey demedik gibisinden oyalayıp tüydüm o yerden. Adam yüzümü falan gördü, telefonla bir şeyler yapıyordu ama fotoğrafımı çekmediğine eminim. Ufaktan tırstım şu an eve gidiyorum ama arkama baka baka yani sizce bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 hafta o tarz kişilerin olduğu yerlere gitmeyin. Ayrıca imkan varsa yanında biber gazı taşı. Fotoğrafın çekilmediyse 3-5 güne unuturlar sizi. Sizin gibi onlarca kişiye bulaşıyorlar.

Sizinle yaşıtlarmış zaten. En fazla ne olabilir ki? Sizde "uF abİ bİz öYlE biSey söylEmeDİk" diye oyalayacağınıza karşı koysaymışsınız? Hadi onu geçtim çocuk sizi dövemez zaten, dövse bile bir yumruk koyarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör: