Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
kalkıÅ: Ufuktepe Pazar Yeri varıÅ: ANKAmall AlıÅveriÅ Merkezi
Bu rotanın tamamen aynısını araba rotası olacak şekilde istiyorum. Bisikletle gideceğim de yürüyüş rotaları daha kısa oluyor ve beni D200 karayoluna sokmadan hedefime ulaştırıyor ancak aynı zamanda da navigasyonu kullanırken çok yanlış gösteriyor. Gittiğim yönün tam tersine gidiyormuşum gibi gözüküyor, birden dönüyor harita falan. Kafam karışıyor. Bu yüzden bu güzergahın aynısını araba rotası olarak gösterme imkanınız var mı? Ben uğraştım ama belli bir yere kadar geldikten sonra asla Ankamall'e direkt bağlanmıyor ve beni yine D200'e yönlendiriyor.
Yürüyüş rotasında o son kısımda üst geçit var. Bu yüzden o kısım araba rotası olmuyor. Beni D200'e ve üst geçite sokmadan götürecek başka yol varsa orayı da atabilirsiniz. Veya üst geçite kadar araba rotası haline getirseniz de kafi. Orası da Varlık Durağı oluyor. Yalnız üst geçitte asansör yok. Merdivenleri çıkmak zorunda kalacağım. 35 kg bisikleti çıkarabilirim umarım (50 kiloyum). Olmadı Akköprüye kadar metro ile giderim ama iftara yakın saatler ve mesai çıkışı saatleri olduğu için biraz dolu olabilir metro. Ondan insanlara sıkıntı yaşatmaktan çekiniyorum.
Not: Metro tercih edecek olursam Ufuktepe'den Mecidiye'ye bisikletle gidip Mecidiye'den metroya binip Akköprü'de inecek ve oradan gerisini de bisikletle gideceğim.