Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda verim yoksa zor. İlk mezunsa sorun değil bence kalın ama zaten mezuna kalacağım deyip çalışmazsanız bu hikayenin soyu mutlu bitmez, ben eşek kendimden biliyorum.

Çok doğru bir durum ben 12. sınıfım, 9 da sonraki yıl çalışırım diye diye 12 geldi, ve 12 de de adam akıllı çalışmıyorum. Hayırlısı bakalım, bu sene de olmazsa taksici olucam.

Merhaba,

EA öğrencisiyim. Bugün "eis" yayınlarının denemesini oldum ve 50 net yaptım. AYT netlerim 15-20 bandında. Sizce bu yıl zor mu? Hedefim hukuk.
Hukuk 30000 bin sınırı vardı diye hatırlıyorum, bu sene zor. Mezuna bırakacaksan da düzenli çalışacaksan bırak, yoksa bırakmanın bir anlamı yok. Kendimden örnek vereyim 2.mezun senem 3. mezun senesi yapmaya niyetim yok, yapsam da düzgün çalışacak mentalitem kalır mı bilmiyorum. Lafın özü benim gibi mezuna bırakmak pek mantıklı değil, mantıklı görünsede değil. 6 ay sonra netlerin elbet artacak, 70 ila 100 bin arasına girersen başka bir bölüm seç yaz git derim.

Hocam tek mezuna kalma şansım var. Herkes ümitli benden. Herkes hayal kırıklığına uğrayacak.
Tekse bu sene imkansız demeyeyim ama mucize olması gerekiyor, hukuk haricinde psikoloji düşünebilirsin, EA'da zaten psikoloji ve hukuk var diğerlerine de muhakkak giden vardır ama en popülerleri bunlar. Hukuk için en kötü bak en kötüsü o bile alternatif olmamalı ama 30 bin yapman gerekiyor.

Tekse bu sene imkansız demeyeyim ama mucize olması gerekiyor, hukuk haricinde psikoloji düşünebilirsin, EA'da zaten psikoloji ve hukuk var diğerlerine de muhakkak giden vardır ama en popülerleri bunlar. Hukuk için en kötü bak en kötüsü o bile alternatif olmamalı ama 30 bin yapman gerekiyor.

Hocam 2028 de sınav değişecek zaten.