Aliağa'da 41 derece gördüm, evet. 41 derece.

Sanayi ilçesinde 41 derece oluyor.
Bugün ekiptekiler ile şöyle bir şey paylaşmıştım:

1753299534833.webp

Sırf küçük tuvaletime gidip geldikten sonra bile tişört değiştiriyorum. Gün içerisinde değiştirdiğim kıyafetlerin haddi hesabı yok.
Bende artık elimde giyilecek pek kıyafetim kalmadığı için atlet/şort ikilisi ile geziyorum. İnsanlar biraz garip bakıyorlar ama neyse gerçi bana ne. :D
İzmirdeyim ve elektrikler kesildi :) vantilatör yok klima yok... Bayılcam şimdi.
Bizde de böyle elektrikler kesilip duruyor hocam. Artık sinirden şalterleri kıracağım.

Her geçen yıl artan sıcaklık. Kazandaki kurbağa hikayesi misali. Yavaş yavaş bu sıcaklık artışından beyin kanaması bile yaşayabilir insanlar. Hiç hoş bir gidişat da yok yani. İnsanlar sıcak havayı seviyor da göreceğim onları hasbelkader süreç hızlı ilerleyip 30-50 yıla ciddi kuraklık ve çölleşme olursa "Azıcık hava soğusa." diye yalvarırlar artık.

Bizde de böyle elektrikler kesilip duruyor hocam. Artık sinirden şalterleri kıracağım.

Bizde sürekli kesilmiyor. Trafo patlamadığı sürece sorun olmuyor. 8 saat-1 gün-2gün içinde yapılacak deniliyor bakacağız. Keyiflerine göre paşaların.

Her geçen yıl artan sıcaklık. Kazandaki kurbağa hikayesi misali. Yavaş yavaş bu sıcaklık artışından beyin kanaması bile yaşayabilir insanlar. Hiç hoş bir gidişat da yok yani. İnsanlar sıcak havayı seviyor da göreceğim onları hasbelkader süreç hızlı ilerleyip 30-50 yıla ciddi kuraklık ve çölleşme olursa "azıcık hava soğusa." diye yalvarırlar artık.

Bu kış çok iyiydi şahsen. İzmir'de çok iyi bir kış olmuştu. Ama bu yaz normal değil. Ormanlar yakıldıkça daha da ısınır havalar.