Yer
ALANYA
Yani ben gerçekten anlamıyorum artık olan olay hep aynı yere bağlanıyor. Bir şey oluyor, bir hata çıkıyor, bir problem yaşanıyor ve anında suçlu belli oluyor. Bir platform, bir oyun, bir uygulama. Kimse durup da biz nerede yanlış yaptık diye bakmıyor. Kimse sistemi sorgulamayıp işin köküne inmeye çalışmıyor. Hep kolay olan seçiliyor, en yüzeysel açıklama bulunuyor ve konu kapatılıyor.

Yani ben gerçekten anlamıyorum artık olan olay hep aynı yere bağlanıyor. Bir şey oluyor, bir hata çıkıyor, bir problem yaşanıyor ve anında suçlu belli oluyor. Bir platform, bir oyun, bir uygulama. Kimse durup da biz nerede yanlış yaptık diye bakmıyor. Kimse sistemi sorgulamayıp işin köküne inmeye çalışmıyor. Hep kolay olan seçiliyor, en yüzeysel açıklama bulunuyor ve konu kapatılıyor.
Babası oyun oynuyordu demiş. Oyun platformlarının yasaklanacağını düşünüyorum.

Ya kardeşim benim ne suçum var ya? Alt tarafı CS 1.6 oynuyoruz. Kimseyi taramak veya bomba kurasım aklıma gelmedi. Milyonlarca insan var böyle.

Oyunlar yasaklanmaz umarım. Yasaklanırsa bu PC çöpten başka bir şey olmaz.
Ryzen 5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM.

Olayda gerçekten kimin suçlu olduğu, haberleri kurcalayınca ortaya çıkıyor; en azından aklı başında olan bir insan bunu anlayabiliyor. Ama neden suçlu olarak hep sosyal medya ve oyunlar gösteriliyor? Biraz 'saksıyı çalıştırınca' o da anlaşılıyor. Ayrıca iki hafta sonra futbol başlayacakmış; yine narkoz etkisine gireriz ve bu olayın etkisi de unutulur gider. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara ise acil şifalar versin.

Kapatılması için bir olay olması bekleniyormuş yani veri vermiyor falan fasa fiso.

Saldırıyı Telegram ve sosyal medya üzerinden söylüyor ismi apaçık ortada bir aklı başında siber güvenlikçi bu isimdeki kişileri incelemeye almamış.

Tahmin ediyorum ki anne babası herhalde çocuğunun WhatsApp hesabını görebiliyor hiç mi bu profil fotoğrafı ne lan demez.

Evet çıldırmamak elde değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim anlamadığım, yandaş haber kanalları aylardır savaş, şiddet içerikli görseller gösterip duruyor. Neden kimse bunları konuşmuyor? O kanalları ailecek izliyorlar yemek yerken biliyoruz, hani bir suçlu aranacaksa ilk baş bu kanallar suçlanmalı.

Son düzenleyen: Moderatör: