Bu sıcakta ne yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arda24142
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 411

arda24142

Becerikli
Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Yatakta klima açıyorum ve öyle dizi izliyorum. Dışarı çıkasım falan gelmiyor. Sizde durumlar ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız düşürmeye çalışıyorum. Piyasa falan.

Ben de düşüremiyorum.

Öğrenciysen ve önünde uzun bir yaz tatili varsa gir işe çalış. Kendi paranı kazanmak güzel bir şeydir. Hem iş yerinde pişirirler seni.

Zaten kamera montaj ve yazılım ile alakalı bir dükkanda MESEM'e başlayacağım, o yüzden 2 ay iyice dinlenmem lazım. Belki spora başlarım ama 2 ayda yapılacak şey değil, devamlı yapmam lazım.

Çalış ve kazandığın paranın belirli bir kısmını yatırıma, belirli bir kısmını da kendine ayır; mesela %65-70'ini yatırıma, geri kalanını da kendine bırak. Çalışmak güzeldir; öğreneceğin çok şey var. Mesela paranın kolay kazanılmadığını öğreneceksin.

Zaten kamera montaj ve yazılım ile alakalı bir dükkanda MESEM'e başlayacağım, o yüzden 2 ay iyice dinlenmem lazım. Belki spora başlarım ama 2 ayda yapılacak şey değil, devamlı yapmam lazım.
Bir spor aktivitesi ile ilgilen; bir süre yapıyordum sonra bıraktım ve şunu söyleyebilirim: Hayatını çok kolaylaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…