Detaylar
Kim cevapladı?Ben de düşüremiyorum.
Öğrenciysen ve önünde uzun bir yaz tatili varsa gir işe çalış. Kendi paranı kazanmak güzel bir şeydir. Hem iş yerinde pişirirler seni.
Zaten kamera montaj ve yazılım ile alakalı bir dükkanda MESEM'e başlayacağım, o yüzden 2 ay iyice dinlenmem lazım. Belki spora başlarım ama 2 ayda yapılacak şey değil, devamlı yapmam lazım.
Klima PC. Lanet mevsimde olduğumuz için +100 daha fazla küfür.
RamKokusuSeven
Uzman
Sadece tek arkadaşıma gidiyorum. Oyun oynuyorum, yemek, KSP oynamak, araştırmalar, dersler ve asosyallik.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Yatakta klima açıyorum ve öyle dizi izliyorum. Dışarı çıkasım falan gelmiyor. Sizde durumlar ne?
Vâveylâ
Başarılı
Ek iş bulmaya çalışıyorum, şu an için durumum kötü. Depresfiliğim daha da arttığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Öyle Windows 7 ile uğraşıyorum ne olsun.
Çalış ve kazandığın paranın belirli bir kısmını yatırıma, belirli bir kısmını da kendine ayır; mesela %65-70'ini yatırıma, geri kalanını da kendine bırak. Çalışmak güzeldir; öğreneceğin çok şey var. Mesela paranın kolay kazanılmadığını öğreneceksin.
Yazık günah değil mi hocam? Düşürmeyin insanları, kafasını bi' yere çarpsa ne olacak? (!)
Bir spor aktivitesi ile ilgilen; bir süre yapıyordum sonra bıraktım ve şunu söyleyebilirim: Hayatını çok kolaylaştırıyor.Zaten kamera montaj ve yazılım ile alakalı bir dükkanda MESEM'e başlayacağım, o yüzden 2 ay iyice dinlenmem lazım. Belki spora başlarım ama 2 ayda yapılacak şey değil, devamlı yapmam lazım.
CRT_User
Üstün
Yaz kış demeden çalışmaya devam.

Bu monitörü almak için ne kadar çalışmam gerek, Recep hocam?Öğrenciysen ve önünde uzun bir yaz tatili varsa gir işe çalış. Kendi paranı kazanmak güzel bir şeydir. Hem iş yerinde pişirirler seni.