Detaylar
Kim cevapladı?YASEDEM
Uzman
- Makaleler
- 1
Oturuyorum, “Son Etkinlik”e bakıyorum.
Yanıyorum. Camlar açık, yanımda havalandırma, diğer yanımda odayı daha da sıcaklaştıran bir bilgisayar. İkisi savaşıyor bende ikisinin merhametine kalıyorum.
belfort 394
Becerikli
Son tatil günlerimin tadını çıkartıyorum. Önümüzdeki pazartesi iş başı yapacağım.
Albus Dumbledore
Üstün
Ücretsiz aldığım ChatGPT Plus'larla kardeşime web tabanlı yaptığım LGS uygulamasını iOS'a çevirmeyle uğraşıyorum.
Gidip ücretsiz ChatGPT alıyorum ancak "Family Controls" için Apple Developer'a 1029TL ödedim.
Gidip ücretsiz ChatGPT alıyorum ancak "Family Controls" için Apple Developer'a 1029TL ödedim.
mustafa_yilmaz23
Üyecik
Güneşe ve hocalarıma küfrediyorum.
Sabahtan klimayı fulleyip akşam 6-7'ye ders çalışıyorum.
Akşam 7'den sonra köye gidip babamla bahçe işlerini yapıyoruz, sonra telefonla falan oynuyorum, öyle koltukta uzanıyorum, akşam 11 oluyor, geri eve geliyoruz, bir tur test çözüp uyuyom.
Akşam 7'den sonra köye gidip babamla bahçe işlerini yapıyoruz, sonra telefonla falan oynuyorum, öyle koltukta uzanıyorum, akşam 11 oluyor, geri eve geliyoruz, bir tur test çözüp uyuyom.
Ethem Efe
Üstün
Sen, sen zevkleri olan bir adamsın.
17 Derece klima açıp uzanıyorum. Zaman olduğunda denize gidiyorum.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Yatakta klima açıyorum ve öyle dizi izliyorum. Dışarı çıkasım falan gelmiyor. Sizde durumlar ne?