Bu teröristler neden Japonya'da ve Belçika'da?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
Son günlerde bu pisliklerin haberini görüyorum. 10 kişi Belçika'da 17 yaşındaki bir Türk çocuğunu dövmüş. Bu insanlar bu cesareti nereden buluyor?
İltica ediyorlar yıllardır o yüzden.

Söylemek istediğimi kaçırıyorsun. Yeşil pasaport altın anahtar değil ancak sana yapılan muameleyi değiştirir. Senin "ben bunları yaşamadım" demen yanıltıcı olacaktır. Tabi ki doğrudur, yaşamamışsındır ancak yaşamama sebebin büyük ihtimalle yeşil pasaporta sahip olman. Adımızın gri listede olduğunu da düşünürsek bordo pasaportlu sıradan vatandaşları bekleyen prosedür çok daha farklı olacaktır.

Ayrıca yeşil veya siyah pasaport sandığım kadar güçlü
Türk vatandaşlarına asla vize vermeyen Norveç'e geldim.

Bunlara 1 ülkeye göre karar veremezsiniz. Bordo pasaportla Erasmus'tan tutun Work and Travel aracılığıyla ABD'ye bile seyahat eden oradan Kanada'ya arkadaşılarmdan sizden duyduğum şikayetleri hiç duymadım. Moldova zaten diğer Avrupa ülkelerine göre hem insani hem gelişmişlik açıdan geri kalmış bir ülke. Ölçüt bile alınamaz. Sizin yaşadığınız problemlere saygılıyım fakat durum böyle.
Ayrıca yeşil veya siyah pasaport sandığım kadar güçlü
Kalacak yer göstermeseydim almazlardı, emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…