Son günlerde bu pisliklerin haberini görüyorum. 10 kişi Belçika'da 17 yaşındaki bir Türk çocuğunu dövmüş. Bu insanlar bu cesareti nereden buluyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Son günlerde bu pisliklerin haberini görüyorum. 10 kişi Belçika'da 17 yaşındaki bir Türk çocuğunu dövmüş. Bu insanlar bu cesareti nereden buluyor?
Sana kötu bir haberim var o zaman.
Hiç yurt dışına çıkmayı denedin mi? 2 yil önce Moldova’ya girerken gümrükte ayakta 40 dakikadan uzun süre bekletildim. Çantalarımı açıp aradılar, hediye paketlerini makineden geçirdiler. 15 dakika sorguya çekip soru sordular. Oradaki arkadaşım geldi, onun kimlik bilgilerini aldılar. Ondan sonra bıraktılar geçeyim.
Bunun birazcık'da mültecilerin Türk kimliği alıp Avrupa'ya iltica ettiğinden dolayı. Normalde mülteciler olmasaydı rahatlıkla alırlardı bizi.Hiç yurt dışına çıkmayı denedin mi? 2 yil önce Moldova’ya girerken gümrükte ayakta 40 dakikadan uzun süre bekletildim. Çantalarımı açıp aradılar, hediye paketlerini makineden geçirdiler. 15 dakika sorguya çekip soru sordular. Oradaki arkadaşım geldi, onun kimlik bilgilerini aldılar. Ondan sonra bıraktılar geçeyim.