Onu anladım zaten hocam ama ne dediler yani neye dayandılar onu merak etmiştim en başta hocam cevap verdi sağ olsun.
Dayandıkları tek nokta bizim mahalledeki adamın mutlak kudreti. Üniversiteye geçiş yaparken hiç kimse fark etmemiş, adam okulu bitirip diplomayı alırken kimse fark etmemiş, bu diplomayı kullanırken kimse fark etmemiş, belediye başkanı olurken problem olmamış ama şimdi birden ne hikmetse her şey değişiyor.

Bunun hukuki hiçbir temeli yoktur.

Mansur Yavaş'a da 31 çektiği için siyasi yasak getirirler. Örnek saçma biliyorum ama kısaca " ben seçimi kazanamadığım için beni yenecek bir adaya müsaade etmem" diyor.

Yani karşısında Kemal Kılıçdaroğlu türü ezik birini istiyor.

Hocam malum kişi bir daha aday olamıyor diye biliyordum ben gerçekten böyle bir şey var mı?

Hocam malum kişi bir daha aday olamıyor diye biliyordum ben gerçekten böyle bir şey var mı?
Yav hocam Allah peygamber aşkına geçin bunları. Hırsız ancak öldüğünde iktidardan düşer. Hırsız Adnan Menderesin son yıllarındaki icraatlerinin aynısını yapıyor ama Menderes'e karşı koyan darbeyle deviren bir ordu olmadığı için babasının çiftliği gibi davranıyor.

Zaten orduyu bu yüzden temizledi. Yapmasaydı 100.000 kere devrilirdi.

Buyrun efendim, sebebi aşağıdadır:
1742332709961.webp

1742332743467.webp

Sabote etmeye çalışıyorlar bunun tek dayanağı budur. Onlarda biliyor Ekrem İmamoğlu'nun güçlü bi' aday olduğunu.