21931

Deneyimli
Makaleler
1
Japonya'nın başkenti Tokyo'da yüzlerce Müslüman Kurban Bayramı namazı için Tokyo camii'ne akın ederken yoğun katılım nedeniyle bayram namazı 3 kez kılındı.

Kaynak

Japonya'da 10.000'i Japon olmak üzere 120.000 Müslüman bulunuyor. Sayılar bu kadar az iken çoğunluğun bayram namazını kılması, caminin dolması beni sevindirdi.

Son düzenleme:
Japonya'nın başkenti Tokyo'da yüzlerce Müslüman Kurban Bayramı namazı için Tokyo camii'ne akın ederken yoğun katılım nedeniyle bayram namazı 3 kez kılındı.

Kaynak

Japonya'da 10.000'i Japon olmak üzere 120.000 Müslüman bulunuyor. Sayılar bu kadar az iken çoğunluğun bayram namazını kılması, caminin dolması beni sevindirdi.

Keşke Yahudiler veya Hristiyanlar gibi bütün olmayı başarabilsek. Adamlar sürekli birbirine çok yardımcı oluyor.

@Lorien, @Lessra,

Japonya ayrı bir dünya da yaşıyor sanki. Bugüne dek kültürü bozulmayan tek ülkedir. Bir restoranta gidince Müslüman'ım dersen domuz eti getirmiyorlar, adamlardaki anlayışa bakın.

Ancak diğer dinlere saygı neredeyse hiçbir ülkede yok. Irkçılık ve din ayrımı her yerde var.

@Hans, yanlış biliyorsunuz. Hristiyan'lar mezhep farklılıkları için bile birbirlerini öldürüyor, arada çok büyük düşmanlıklar var. Kimse kimseye hayrına yardım etmez, arada hep çıkar ilişkileri var.

Son düzenleme: