Bu Ülkede Metalci Olmak = “Satanist”, “Kedi Kesen”, “Devlet Düşmanı” (!?) Hoca Bi Salın Artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18150
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 705
  • Etiketler Etiketler
    devlet kedi

Yapılan bütün yakıştırmalara evet öyleyim deyip üstüne ekleme yap 404 veriyorlar bir anda diyecek bir şey bulamayıp gidiyorlar

Yapılan bütün yakıştırmalara evet öyleyim deyip üstüne ekleme yap 404 veriyorlar bir anda diyecek bir şey bulamayıp gidiyorlar
Zuhahha, ben de öyle yapıyorum. AKP'li dayılar saçı yanı kazık tipler 404 veriyor.

Valla bi bana nasip olmadi herhalde ya. gecen su tisortle "Haarp"ci bi abi ile konustum.

Ben böyle rock, metal işlerinden pek anlamam. Ancak insanları sırf imajından dolayı yargılamak saçmalık. Aynı şey bir dönem Emo'lara da yapılmıştı. Bırakın insanlar nasıl yaşayacaksa yaşasın. Ta ki insanlara da müdahale edene kadar. Orada dur demek lazım.

Ben satanistlere bir şey denildiğini bilmiyordum. Metalcilere de bir şey demiyorlar. Hatta metalciler biraz da anadolu müziği tınılarıyla rock yapıyorlar, güzel oluyor. Metalcileri seviyoruz.

Ben satanistlere bir şey denildiğini bilmiyordum. Metalcilere de bir şey demiyorlar. Hatta metalciler biraz da anadolu müziği tınılarıyla rock yapıyorlar, güzel oluyor. Metalcileri seviyoruz.
Metalciler olarak Cem Karaca, Erkin Koray ve Barış Manço vazgeçilmezlerimizdir; ilhamı oradan alıyoruz.

Eğer yaşadığın yer küçük ve sınıra 10 km uzaktaysa maalesef, üstümde çok baskı var.

Vallaha hocam alakasız olacak ama kıyaslama bakımından söylüyorum, küpe takıyorum diye bana gay dediler, "karı" dediler.
Yani bu zihniyet metal müziğe mi laf atmayacak?
Sallayın geçin.

Vallaha hocam alakasız olacak ama kıyaslama bakımından söylüyorum, küpe takıyorum diye bana gay dediler, "karı" dediler.
Yani bu zihniyet metal müziğe mi laf atmayacak?
Sallayın geçin.
Hocam, üstünüze atılan her şeyi kendi lehinize kullanıp karşıya silah olarak kullanacaksınız. Karşı taraf 404 verir, sonra...

Metalciler olarak Cem Karaca, Erkin Koray ve Barış Manço vazgeçilmezlerimizdir; ilhamı oradan alıyoruz.

Eğer yaşadığın yer küçük ve sınıra 10 km uzaktaysa maalesef, üstümde çok baskı var.

Toplumdan farklı olduğun zaman dışlanmalar başlar, senin de onlar gibi olmanı isterler. Sözde en iyisini onlar bilir. Çevrendekilerin sana karşı tutumlarını az buçuk hissedebiliyorum. Aynı 70 yaşındaki dayıların günümüz gençlerini anlayıp nasihat vermesi gibi. Nesil ve zaman değişti. Ne zaman insanlar dinlediklerine ve giyinişlerine, konuşmalarına göre yargılamayı bırakırlarsa o zaman gelişir bu ülke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…