Hoca bu ülkede metalci olunca otomatikman "satanist", "kedi kesen", "ruh çağıran", hatta bonus olarak “anarşist devlet düşmanı” ilan ediliyorsun. Sanki sabah kalkıp pentagram çiziyoruz yere... Yahu bırak konseri, bizim en büyük ayinimiz kulaklıkla kafa sallamak zaten. Siyah giydik mi "cenazeye mi gittin", Iron Maiden tişörtü giydik mi "bu ne biçim yazı", saç uzattık mı "bu kız mı erkek mi"... Hoca nedir bu çektiğimiz? Metalciler efendi çocuktur aslında. Ama evet, sistemin hatasına da sessiz kalmayız. O yüzden sevmiyorlar ya bizi. Slipknot boşuna "people = shit" demedi. Çünkü bu düzenin pisliğine kafa tutuyoruz. Ezileni savunuruz, susturulanın sesi oluruz. Metal müzik özgürlüğün, isyanın sesidir. Susturulmak istenen her sesin yanında oluruz. O yüzden de bizi kalıba sokamıyorlar, sinirleri ondan bozuluyor. Yarın biri slayer ya da slipknot açsa otobüste, millet ya dua etmeye başlıyor ya da polisi arıyor. Vallahi billahi sadece müzik bu ya!

Yapılan bütün yakıştırmalara evet öyleyim deyip üstüne ekleme yap 404 veriyorlar bir anda diyecek bir şey bulamayıp gidiyorlar :D

Yapılan bütün yakıştırmalara evet öyleyim deyip üstüne ekleme yap 404 veriyorlar bir anda diyecek bir şey bulamayıp gidiyorlar :D
Zuhahha, ben de öyle yapıyorum. AKP'li dayılar saçı yanı kazık tipler 404 veriyor. :D

o7

Zuhahahahaha :D

Doddur, bu ülkede hayko, çepkin, canlı orkestra eşliğinde, sta ile senfonik metal ve gotik metal öğeleri içeriyor. Adamı çok linçlediler; gözü ve tarzı nedeniyle Türkiye haykoyu kabul etmiyor.

Valla bi bana nasip olmadi herhalde ya. gecen su tisortle "Haarp"ci bi abi ile konustum.
1745503242127.webp

Ben böyle rock, metal işlerinden pek anlamam. Ancak insanları sırf imajından dolayı yargılamak saçmalık. Aynı şey bir dönem Emo'lara da yapılmıştı. Bırakın insanlar nasıl yaşayacaksa yaşasın. Ta ki insanlara da müdahale edene kadar. Orada dur demek lazım.

Ben satanistlere bir şey denildiğini bilmiyordum. Metalcilere de bir şey demiyorlar. Hatta metalciler biraz da anadolu müziği tınılarıyla rock yapıyorlar, güzel oluyor. Metalcileri seviyoruz.

Ben satanistlere bir şey denildiğini bilmiyordum. Metalcilere de bir şey demiyorlar. Hatta metalciler biraz da anadolu müziği tınılarıyla rock yapıyorlar, güzel oluyor. Metalcileri seviyoruz.
Metalciler olarak Cem Karaca, Erkin Koray ve Barış Manço vazgeçilmezlerimizdir; ilhamı oradan alıyoruz. :)

Eğer yaşadığın yer küçük ve sınıra 10 km uzaktaysa maalesef, üstümde çok baskı var. :)

Vallaha hocam alakasız olacak ama kıyaslama bakımından söylüyorum, küpe takıyorum diye bana gay dediler, "karı" dediler.
Yani bu zihniyet metal müziğe mi laf atmayacak?
Sallayın geçin.

Vallaha hocam alakasız olacak ama kıyaslama bakımından söylüyorum, küpe takıyorum diye bana gay dediler, "karı" dediler.
Yani bu zihniyet metal müziğe mi laf atmayacak?
Sallayın geçin.
Hocam, üstünüze atılan her şeyi kendi lehinize kullanıp karşıya silah olarak kullanacaksınız. Karşı taraf 404 verir, sonra...

Metalciler olarak Cem Karaca, Erkin Koray ve Barış Manço vazgeçilmezlerimizdir; ilhamı oradan alıyoruz. :)

Eğer yaşadığın yer küçük ve sınıra 10 km uzaktaysa maalesef, üstümde çok baskı var. :)

Toplumdan farklı olduğun zaman dışlanmalar başlar, senin de onlar gibi olmanı isterler. Sözde en iyisini onlar bilir. Çevrendekilerin sana karşı tutumlarını az buçuk hissedebiliyorum. Aynı 70 yaşındaki dayıların günümüz gençlerini anlayıp nasihat vermesi gibi. Nesil ve zaman değişti. Ne zaman insanlar dinlediklerine ve giyinişlerine, konuşmalarına göre yargılamayı bırakırlarsa o zaman gelişir bu ülke.