Toplumdan farklı olduğun zaman dışlanmalar başlar, senin de onlar gibi olmanı isterler. Sözde en iyisini onlar bilir. Çevrendekilerin sana karşı tutumlarını az buçuk hissedebiliyorum. Aynı 70 yaşındaki dayıların günümüz gençlerini anlayıp nasihat vermesi gibi. Nesil ve zaman değişti. Ne zaman insanlar dinlediklerine ve giyinişlerine, konuşmalarına göre yargılamayı bırakırlarsa o zaman gelişir bu ülke.
Ağzınıza sağlık, Hoca :)

14 yaşındayken deli gibi Slipknot dinlerdim hali ile tişörtlerini de giyerdim ailem asla böyle laf etmezken okulda terörist bile ilan edilebiliyorsun. :D

@talongod hocamın dediklerinenden dolayı bir anımı anlatmak isterim sana kardeşim. @18150

Ben bir gün lisedeyim, lise ortamım hiç hoş değildi her neyse. Yani toplumdan farklı olursan daima dışlanırsın. Özellikle Türk toplumu gibi zihnen geri kalmış toplumlarda bu durum 2+2 = 4 gibi su götürmez bir gerçektir MAALESEF.

Akıllı tahtada Barış Akarsu açtırdım, dinliyoruz beraber. Sınıfın "crop tayt" kızı gelip müzik zevkime küfretti. Sınıf arkadaşımla bakakaldık biribirimize.

Barış Akarsu, rock, metal, bunlar kardeştir ondan diyorum. Sen yolundan dönme paşam.

@talongod hocamın dediklerinenden dolayı bir anımı anlatmak isterim sana kardeşim. @18150

Ben bir gün lisedeyim, lise ortamım hiç hoş değildi her neyse. Yani toplumdan farklı olursan daima dışlanırsın. Özellikle Türk toplumu gibi zihnen geri kalmış toplumlarda bu durum 2+2 = 4 gibi su götürmez bir gerçektir MAALESEF.

Akıllı tahtada Barış Akarsu açtırdım, dinliyoruz beraber. Sınıfın "crop tayt" kızı gelip müzik zevkime küfretti. Sınıf arkadaşıma bakakaldık biribirimize.

Barış Akarsu, rock, metal, bunlar kardeştir ondan diyorum. Sen yolundan dönme paşam.
Cidden barış akarsuya laf mı etmiş, hay onun ben beyin nöronlarını boğazını, neyse. Ağır konuşmak istemiyorum.

Sırf Ghostemane dinlediğim için babam bana başıma satanist mi olacaksın demişti biraz dindar bir adamdır kendisi dedim her böyle müzik dinleyen böyle mi oluyor dedim bu seferde bu tip insanlar tarikat kurup sizin gibi geçenleri satanist yapıyorlar içimden sabır çektim aynen öyledir baba dedim.