bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 12 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 11 Haziran 2025 #1 Merhaba. Intel ile alakalı sürücüleri Intel DSA üzerinden güncelliyorum. Son Intel Killer Performance Suite güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarı her açtığımda görsel olarak eklediğim uyarıyı almaya başladım. Neden kaynaklanıyor, nasıl çözerim? Son güncelleme: Alınan uyarı: Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Merhaba. Intel ile alakalı sürücüleri Intel DSA üzerinden güncelliyorum. Son Intel Killer Performance Suite güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarı her açtığımda görsel olarak eklediğim uyarıyı almaya başladım. Neden kaynaklanıyor, nasıl çözerim? Son güncelleme: Alınan uyarı:
Recep Baltaş 33 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.299 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.196 Yer İstanbul 11 Haziran 2025 #2 Bunu indirip elle kurar mısın? Intel® Killer™ Performance Suite This download record installs Wi-Fi, Ethernet drivers and Killer Software for the Intel® Killer™ products. www.intel.com Olmazsa buradan Killer'ı başlangıçtan kaldır:
Bunu indirip elle kurar mısın? Intel® Killer™ Performance Suite This download record installs Wi-Fi, Ethernet drivers and Killer Software for the Intel® Killer™ products. www.intel.com Olmazsa buradan Killer'ı başlangıçtan kaldır:
KS KS bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 12 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 14 Haziran 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Bunu indirip elle kurar mısın? Intel® Killer™ Performance Suite This download record installs Wi-Fi, Ethernet drivers and Killer Software for the Intel® Killer™ products. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Manuel indirip çalıştırıp önce removelayıp sonra yeniden kurdum fakat düzelmedi Recep hocam. Recep Baltaş dedi: Olmazsa buradan Killer'ı başlangıçtan kaldır: Eki Görüntüle 154180 Genişletmek için tıkla... RtkAudUService64 devre dışı bırakmam gereken değil mi? Bu arada devre dışı bırakırsam bir sorun olur mu? @Recep Baltaş Son düzenleme: 13 Haziran 2025
Recep Baltaş dedi: Bunu indirip elle kurar mısın? Intel® Killer™ Performance Suite This download record installs Wi-Fi, Ethernet drivers and Killer Software for the Intel® Killer™ products. www.intel.com Genişletmek için tıkla... Manuel indirip çalıştırıp önce removelayıp sonra yeniden kurdum fakat düzelmedi Recep hocam. Recep Baltaş dedi: Olmazsa buradan Killer'ı başlangıçtan kaldır: Eki Görüntüle 154180 Genişletmek için tıkla... RtkAudUService64 devre dışı bırakmam gereken değil mi? Bu arada devre dışı bırakırsam bir sorun olur mu? @Recep Baltaş