bariyilmaz8

Becerikli
Resimde görüldüğü üzere 4 TB görünen bir dosya var en başta. Zaten benim SSD 1 TB, bug'da görünüyor galiba. Virüs taramalarında bir sonuç çıkmadı, Revo ile taradım, bu program görünmüyor. Windows bug'u galiba. Yine de sormak istedim.

1775307152556.webp

SSD kapasitenin üzerinde bir boyut görmen fiziksel olarak imkansız olduğu için bu durum tamamen bir Windows görüntüleme bug'ıdır bence. Virüs taramaların temizse, sistem sadece kayıt defterindeki hatalı bir veriyi ekrana yansıtıyordur. Denetim Masası'ndan o öğeyi kaldırmayı dene muhtemelen dosya bulunamadı uyarısı vericek.

WizTree indirip diski taratırsan o 4 TB'lık dosyanın aslında orada olmadığını göreceksin.

Resimde görüldüğü üzere 4 TB görünen bir dosya var en başta. Zaten benim SSD 1 TB, Bug'da görünüyor galiba. Virüs taramalarında bir sonuç çıkmadı, Revo ile taradım, bu program görünmüyor. Windows Bug'u galiba. Yine de sormak istedim.

Eki Görüntüle 238540

Eğer Windows'un kaldırma yerinin dışında manuel olarak klasörü sildiysen böyle olur. Everythining ile İmmersiveControlPanel diye aratırsan arta kalanları da silebilirsin.

Denetim masasında nasıl görünüyor, oradan silmeyi denediniz mi?

Denetim masasında program kaldır bölümünde hiç görünmüyor. Sadece yüklü uygulamalar kısmında yani bu ekranda görünüyor. Kaldır deyincede bu hata çıkıyor.

Hocam o uyarıyı verdikten sonra ne yapıyor bilmiyorum ama görünmeyecek şekilde kaldırılabiliyor, muhtemelen Windows hatası, simgesini kaldırıp sorun çözülüyordu, benzer bir durumu yaşamıştım.

Yok işlem yapmıyor. Hata verip kalıyor öyle.

Eğer Windows'un kaldırma yerinin dışında manuel olarak klasörü sildiysen böyle olur. Everythining ile immersivecontrolpanel diye aratırsan arta kalanları da silebilirsin.

Herhangi bir sistem dosyası silmedim. Direkt bu şekilde mevcut. Bilgisayar yeni ve sistem kurulduktan sonra sadece ekranda görülen uygulamalar ve birkaç oyun yükledim.
Revo denedim ama uygulamalar arasında görünmüyor bile.

SSD kapasitenin üzerinde bir boyut görmen fiziksel olarak imkansız olduğu için bu durum tamamen bir Windows görüntüleme bug'ıdır bence. Virüs taramaların temizse, sistem sadece kayıt defterindeki hatalı bir veriyi ekrana yansıtıyordur. Denetim Masası'ndan o öğeyi kaldırmayı dene muhtemelen dosya bulunamadı uyarısı verecek.

Wiztree indirip diski taratırsan o 4 TB'lık dosyanın aslında orada olmadığını göreceksin.

Dediğiniz gibi bug kesin, virüs olabilir mi diye şüphelenmiştimde ama herhangi bir işe engel olmuyor.