Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
19.bölüm olamaz çünkü sahnedeki dekorlar uyuşmuyor. Cevap belli: 40.bölüm 1:23:18'den itibaren olan kısım bu sahneye ait. Kaldırılmamış ve kesilmemiş.
Bunu niye bu kadar araştırdım? Tamamen işsizlik.
- Makaleler
- 3
İstediğiniz kısım yok ama video bu, sonunda. Görünen o ki koskoca Kanal D ve BKM kendi bölümlerinin kaydını tutmamış. Gitmiş logo koymuş TURKWEB.TV'den çalmışlar. Herhalde resmi bir şey değildir diyorum. Videonun hepsinde fligran olurdu o zaman bence. 2009'da yayınlanan bölümün videosu 2014'te yüklenmiş. Normalde başkası yüklerse diye telif atmak için gizli olarak falan yüklemeleri gerekirdi.
Belki de intihar ile ilgili diye kestiler.
paricfy
Başarılı
Hocam ben de 1 saatir arıyorum konu için. Bu attığınızı birkaç kere gördüm ama arka plan tutmuyor diye elemiştim. Yukardaki REELS videosunda arka planda ortada sarı bir şey var. O bu attığınızda yok. Ayrıca kıyafetler falan da tutmuyor.İstediğiniz kısım yok ama video bu, sonunda. Görünen o ki koskoca Kanal D ve BKM kendi bölümlerinin kaydını tutmamış. Gitmiş logo koymuş TURKWEB.TV'den çalmışlar. Herhalde resmi bir şey değildir diyorum. Videonun hepsinde fligran olurdu o zaman bence. 2009'da yayınlanan bölümün videosu 2014'te yüklenmiş. Normalde başkası yüklerse diye telif atmak için gizli olarak falan yüklemeleri gerekirdi.
19.bölüm olamaz çünkü sahnedeki dekorlar uyuşmuyor. Cevap belli: 40.bölüm 1:23:18'den itibaren olan kısım bu sahneye ait. Kaldırılmamış ve kesilmemiş.
paricfy
Başarılı
Sonunda! Artık rahatça uyuyabilirim.
Araştırma yöntemini beğendim, bu arada Yılmaz Erdoğan'ın üstlerini ve sakallarını da dikkate alsaydın çoğu bölümü direkt eleyebiliyordun. Bayağı bir işsizlik yaptım anlayacağın. Ben de rahatladım
paricfy
Başarılı
Böyle konuları çözmezsem asla uyuyamam. Fazla bu programı takip etmediğim için arkadaki mutfak yazısını ve soldaki taşa benzeyen şeylerin olduğu bölümlere bakıyordum. Çoğu bölümde ikisi de var mış zatenAraştırma yöntemini beğendim, bu arada Yılmaz Erdoğan'ın üstlerini ve sakallarını da dikkate alsaydın çoğu bölümü direkt eleyebiliyordun. Bayağı bir işsizlik yaptım anlayacağın. Ben de rahatladım![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Beyaz kısmı görünce sazan gibi atlamışım
Bilgisayardan bakmak lazımmış. Kusura bakmayın.
losxy0
Yetkin
Kral Sherlock Holmes misin be?
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-