Bu yaz yapmak istediğim şeyleri yapamadım

RamKokusuSeven 45

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, yani bakın ders çalıştım, yattım, gezdim, eğlendim evet. Ama yaz öncesinde diyordum "ailem rahata ulaşacak", "Lego alıp yapacağım", "Oyun yapacağım", "Özel derse ve dershaneye gideceğim." Diyordum ve dediklerimin hiçbiri olmadı. Yani bilmiyorum, boşlukta gibiyim. Her gün artık ya PS5 oyun oynayıp ders çalışıyorum ya da arkadaşımla denize gidiyorum. Neden böyle oldu? Artık ne yapabilirim bugünden sonra?

Uzun lafın kısası para problemi derim bende de aynı şeyler yaşandı dershane harici param yok.

İşte para yani ilk ne demiştim "ailem rahata kavuşacak" neden olmadı? Para yüzünden olmadı.

Yani biz bir İngiltere Almanya Amerika değiliz bende mesela robot falan yapma hedefim vardı yazılımsal açıdan her şey tam ama donanımda hiçbir şey yok neden çünkü para yok donanım = para.

Yani biz bir İngiltere Almanya Amerika değiliz bende mesela robot falan yapma hedefim vardı yazılımsal açıdan her şey tam ama donanımda hiçbir şey yok neden çünkü para yok donanım = para.
Benim de robot yapma hedefim vardı seneye ama işte anladım 1.30 bir robot yapmak bile çok zor. Neden donanım lazım ve donanım için ne lazım? Size bırakıyorum.

Benim de robot yapma hedefim vardı seneye ama işte anladım 1.30 bir robot yapmak bile çok zor. Neden donanım lazım ve donanım için ne lazım? Size bırakıyorum.

Şöyle donanımdan kastığım sadece iç yapıları değil robotun direk kasasından vs de bahsediyorum belirli bir yapay zekâ dilinin API sı ile ona bir vücut vereceğim gibi düşünebilirsin en basit tabiri ile.

Yapay Zeka sorun değil pek ama işte ben de kasa olarak dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…