creazy 63 Üstün Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Beğeniler 1.063 Bugün 16:47 #31 RamKokusuSeven dedi: Bilmiyorum, çok umutluydum aslında neden böyle oldu? Yaz öncesi "Off ailem mutlu olur, rahata kavuşuruz ve lego yaparım" Diyordum ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun, diyelim. Umarım dilediğin her şey bir gün olur.
RamKokusuSeven dedi: Bilmiyorum, çok umutluydum aslında neden böyle oldu? Yaz öncesi "Off ailem mutlu olur, rahata kavuşuruz ve lego yaparım" Diyordum ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun, diyelim. Umarım dilediğin her şey bir gün olur.
Bubbles 8 Çalışkan Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 93 Beğeniler 64 Bugün 16:52 #32 Bunları kafana takma eğitimini tamamla pes etme rahat ol ilerlersin.
KS KS RamKokusuSeven 45 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.207 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.426 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 16:56 #33 creazy dedi: Hakkında hayırlısı olsun, diyelim. Umarım dilediğin her şey bir gün olur. Genişletmek için tıkla... Mucizelere inanmıyorum çalışmak lazım.
creazy dedi: Hakkında hayırlısı olsun, diyelim. Umarım dilediğin her şey bir gün olur. Genişletmek için tıkla... Mucizelere inanmıyorum çalışmak lazım.