- Makaleler
- 62
Sosyal medyadan ezberledikleri birkaç şeyle muhalefet yaptıkları için böyle bir tabloyla karşılaşıyorsunuz.Bu konunun yorumlarında neden polislere bu kadar nefret var? Ben mi yanlış anladım?
Bu forumdaki insanların neredeyse %70'i akıllarının twitterla çalıştığını düşünüyorum, bugün Türk polisine hakaret eden yarın Türk askerine hakaret eder.Sosyal medyadan ezberledikleri birkaç şeyle muhalefet yaptıkları için böyle bir tabloyla karşılaşıyorsunuz.
Saraçhane olayları, AKP'nin genel olarak çoğu şeyi çürütmesinden dolayı ve hukukun belli yandaş kişiler için bağımsız olmasının getirdiği kötü duyguların ortaya çıkışının doğal bir sonucu. İnsanlar içlerindekileri böyle dışarı vuruyor, bu dışavurum bazen doğru bazen yanlış.Bu konunun yorumlarında neden polislere bu kadar nefret var? Ben mi yanlış anladım?
Türk polisine hakaret etmek gibi duruyor ama aslında hakaret edilen şey AKP ve düzeni, burada denilen çoğu şeyin temel motivasyonu bu.bugün Türk polisine hakaret eden yarın Türk askerine hakaret eder.