Buds Core vs Buds 3 FE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EfeA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 954
  • Etiketler Etiketler
    buds core
Rica ederim. Kararini merak ettim. Ne yapmaya karar verdin?
Hocam arkadaş hala Core al ucuz yollu diye kafa utuluyor bende almışken sağlam bir şey almak istiyorum Freebuds 4 pro zaten normalde en uygun 7K civarı sanırım bu şekilde alırsam 3K falan koyuyor üste. Core alırsam 2 katından fazla.

FreeBuds Pro 4 daha mantikli bu denkleme gore. Hayirli olsun simdiden.

Arkadaşın seni düşünüyor sanki.

Arkadaş dediğim sayın @michaelscofield

Canı sağ olsun ama çok heves ettim şimdi napsak.

@Simon @michaelscofield Beyler sizde bir iki denklem ortaya koyun ona göre sipariş gecicem.
Heves ettiysen içinde kalmasın Huawei alabilirsin. Benim sana sabahtan beri anlatmak istediğim o seviyede bir kulaklığa ihtiyacın olmadığı.

Arkadaş dediğim sayın @michaelscofield

Canı sağ olsun ama çok heves ettim şimdi napsak.

@Simon @michaelscofield Beyler sizde bir iki denklem ortaya koyun ona göre sipariş gecicem.
Yani FreeBuds Pro 4 Vodafone Flex uzerinden alinabilecek en mantiklisi gibi duruyor. Diger urunler JBL falan. Bu arada ANC'si Huawei'den iyi olsun diyorsan JBL Tour 3 Pro'ya bakabilirsin. Fakat f/p degil. Huawei daha mantikli.

Baba samsung daki ter şu olayı da korkutuyor. Buds fe zamanında beni çok üzdü. Free buds alıyorum Renk seçin.
Beyaz derim kulak ici kulaklikta her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…