Rica ederim. Kararini merak ettim. Ne yapmaya karar verdin?
Hocam arkadaş hala Core al ucuz yollu diye kafa utuluyor bende almışken sağlam bir şey almak istiyorum Freebuds 4 pro zaten normalde en uygun 7K civarı sanırım bu şekilde alırsam 3K falan koyuyor üste. Core alırsam 2 katından fazla.

Hocam arkadaş hala Core al ucuz yollu diye kafa utuluyor bende almışken sağlam bir şey almak istiyorum Freebuds 4 pro zaten normalde en uygun 7K civarı sanırım bu şekilde alırsam 3K falan koyuyor üste. Core alırsam 2 katından fazla.
FreeBuds Pro 4 daha mantikli bu denkleme gore. Hayirli olsun simdiden.

Arkadaşın seni düşünüyor sanki.

Arkadaş dediğim sayın @michaelscofield

Canı sağ olsun ama çok heves ettim şimdi napsak.

@Simon @michaelscofield Beyler sizde bir iki denklem ortaya koyun ona göre sipariş gecicem.
Yani FreeBuds Pro 4 Vodafone Flex uzerinden alinabilecek en mantiklisi gibi duruyor. Diger urunler JBL falan. Bu arada ANC'si Huawei'den iyi olsun diyorsan JBL Tour 3 Pro'ya bakabilirsin. Fakat f/p degil. Huawei daha mantikli.

Baba samsung daki ter şu olayı da korkutuyor. Buds fe zamanında beni çok üzdü. Free buds alıyorum Renk seçin.
Beyaz derim kulak ici kulaklikta her zaman.