Yani FreeBuds Pro 4 Vodafone Flex uzerinden alinabilecek en mantiklisi gibi duruyor. Diger urunler JBL falan. Bu arada ANC'si Huawei'den iyi olsun diyorsan JBL Tour 3 Pro'ya bakabilirsin. Fakat f/p degil. Huawei daha mantikli.

Beyaz derim kulak ici kulaklikta her zaman.
Freebuds 4'e puanım yetmedi.:D

Buds 3 FE ve Core konusuna geri dönelim.:)

O zaman 6i. Buds3 FE'den kotu ama Buds Core'dan iyi.
Aylık 450TL
Screenshot_20251023_220203_Yanmda.webp

Buds 3 fe ile 60 lira falan fark var hocam hem ekosistem hem daha iyise onu bir deneyim.

Aylık 450TL
Eki Görüntüle 195201

Buds 3 fe ile 60 lira falan fark var hocam hem ekosistem hem daha iyise onu bir deneyim.
Fakat soyle bir husus var. Samsung'un Buds serisindeki nem ve ter sensorleri genelde sorunlu oluyor. Yani eger tempo halinde kullanacaksan kulakligi, o zaman bir dusunmen lazim. Fakat yine de Buds3 FE daha iyi konfor disinda tabii. Samsung sapli kulaklik konusunda iyi degil bana gore. Ben olsam 1.500'e pesin bunu alirdim bu arada.

Fakat soyle bir husus var. Samsung'un Buds serisindeki nem ve ter sensorleri genelde sorunlu oluyor. Yani eger tempo halinde kullanacaksan kulakligi, o zaman bir dusunmen lazim. Fakat yine de Buds3 FE daha iyi konfor disinda tabii. Samsung sapli kulaklik konusunda iyi degil bana gore. Ben olsam 1.500'e pesin bunu alirdim bu arada.

Ben de bunu önerdim kendisine fakat Vodafone üzerinden taksit yapacağı için başka seçeneği yok maalesef.