Detaylar
Kim cevapladı?outcastagne
Uzman
Modeminiz destekliyorsa QoS açabilirsiniz.
yusufumm07
Üstün
Maşallah diyelim çok iyi bu hızları görmek hayal bizim için bağlantı C sonuç veriyor
Low Latency Gaming harici hiçbir sıkıntı yok, ancak bu siteden yapmayın. İlla düzelteceğim diyorsanız Merlin FW destekli ASUS Router, OpenWrt destekli iyi bir modem/router veya özelleştirme yapılabilen bir modem/router alıp asıl modeminizi AP veya Bridge modunda kullanın. QoS + Cake açın ekstra olarak.
Şunu yapın, daha doğru bir sonuç verir:
Kod:
tracert 1.1.1.1
ping -n 50 www.google.com
QoS tek başına işe yaramaz.
Dreamshox
Yetkin
Low latency gaming harici hiçbir sıkıntı yok, ancak bu siteden yapmayın. İlla düzelteceğim diyorsanız merlin FW destekli ASUS router, OpenWrt destekli iyi bir modem/router veya özelleştirme yapılabilen bir modem/router alıp asıl modeminizi AP veya bridge modunda kullanın. QoS + cake açın ekstra olarak.
Kod:tracert 1.1.1.1 ping -n 50 www.google.com
QoS tek başına işe yaramaz.
Yanımda bilgisayar olmadığı için deneyemiyorum hocam. O yüzden bu siteden test yaptım. Daha iyi bir sonuç verecek site var mıdır ?
Vardı, ancak ulaşılamıyor.Yanımda bilgisayar olmadığı için deneyemiyorum hocam. O yüzden bu siteden test yaptım. Daha iyi bir sonuç verecek site var mıdır ?
SnowRain
Yetkin
Buyurun hocam bu da benimki dandik TD-W9970V3 ile başardım
. Değerleriniz daha iyi olabilir ayarlarsanız.
outcastagne
Uzman
İlginç bir cihaz gerçekten. Binlerce liralık cihazlar kadar iyi bir QoS desteği var.Buyurun hocam bu da benimki dandik TD-W9970V3 ile başardım. Değerleriniz daha iyi olabilir ayarlarsanız.
Eki Görüntüle 143441
Bu da benden olsun, 3 sene öncesi.