Ben de hiç kullanmadım, yenileri alamam ama iphone 4-6 veya 5s almayı düşünüyorum çok merak ediyorum en sevdiğim modelleriydi.
Hocam 5S yerine 1. nesil SE alın derim. Hem aynı kasa hem de biraz daha güncel. Tabi günümüzde kullanılabilirliği azalsa da Whatsapp hâlâ kullanılabiliyor en azından.

Hocam 5S yerine 1. nesil SE alın derim. Hem aynı kasa hem de biraz daha güncel. Tabi günümüzde kullanılabilirliği azalsa da Whatsapp hâlâ kullanılabiliyor en azından.
Hala ana telim olarak 1. Nesil SE kullanıyorum. Yan işlerim için iPhone X kullanıyorum. SE'de zamanında uygulamaların iOS 15 destekli sürümlerini iCloud a kaydettiyseniz desteklenmeyen uygulamaları hala birkaç sene kullanabiliyorsunuz. O yüzden buglu da olsa güncel kullanıma uygun oluyor dediğim şey varsa.

Hayatımda hiç kullanmadım, tamir için test ettiğim cihazlar hariç.

Ama bi ara iphone 8 plus alıp jailbreak ile kullanmayı düşünüyorum...
İphone sayılmaz ama deneyim olarak sadece tek bunu kullandım 😀 Düşünüyorum eski ama gerçek bir İphone alacağım, 5s hoşuma gitti.

İphone sayılmaz ama deneyim olarak sadece tek bunu kullandım 😀 Düşünüyorum eski ama gerçek bir İphone alacağım, 5s hoşuma gitti.
Bu telefon babamın ilk büyük ekranlı telefonuydu. Dokunmatiği çok kötüydü ama navigasyonu efsaneydi ilginç bir biçimde. Bir de çıkan anteni sayesinde televizyon yayınlarını oynatabiliyordu tuhaf bir telefon.