Küçükken bunu öğrenince dünyanın sonu sanmıştım koskoca Apple şimdi Suriyeli mi diyordum hahaha
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar, size kısa bir bilgi vereyim steve jobs aslında bir hippiydi. Gençliğinde Hindistan'a yaptığı ruhsal yolculuk, zen budizm felsefesi ve karşı kültür hareketine olan bağlılığı, bugün Apple ürünlerinde gördüğümüz o sadelik ve minimalizm anlayışının gerçek kaynağıdır. Tasarımı sadece mühendislik değil, bir yaşam felsefesi olarak görmesini bu hippi kökenlerine borçluyuz.
Bu röportajda anlatıyordu. İzlemeyenler izlemeli kesinlikle. Sadece Apple sevenler için değil teknolojiye ilgi duyan herkesin izleyip ders çıkarabileceği bir röportajdır.
Alan Truring ile alakali.
- Makaleler
- 1
Daha önce hiç apple ile alakalı bir şey kullanmayan var mı?
Ben kullanmadım ama kullanmak isterdim. En azından bir Macbook ya da Mac Mini.Daha önce hiç apple ile alakalı bir şey kullanmayan var mı?
İlk elma logosuna atıfta bulunulmak istenilmiş.
Heisenberg
Yetkin
Ben kullanmadım ama kullanmak isterdim. En azından bir Macbook ya da Mac Mini.
Direk bu geldi aklıma kendi kendime bi kahkaha patlattım.
Param olsa bile almayacağım ürünlerden. (Fazla kısıtlayıcı)Ben kullanmadım ama kullanmak isterdim. En azından bir Macbook ya da Mac Mini.
Jeff_Hardy
Becerikli
Kullanıcıya bir faydası var mı bu durumun? Yoksa haber değeri yok bence
- Makaleler
- 1
Ben de hiç kullanmadım, yenileri alamam ama iphone 4-6 veya 5s almayı düşünüyorum çok merak ediyorum en sevdiğim modelleriydi.Ben kullanmadım ama kullanmak isterdim. En azından bir Macbook ya da Mac Mini.