Bankalar açık mı bilen var mı? Herhalde açıktır zira resmi tatil değil sanırım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bizim buradaki Garanti şubesi kapalı. 1 Mayıs resmi tatil, diğer yerler de kapalıdır.
Bizim buradaki Garanti şubesi kapalı. 1 Mayıs resmi tatil, diğer yerler de kapalıdır.
Hem devlet hem özel bankaların tamamı kapalı olacak diye biliyorum.
Veira
Başarılı
Bugün resmi tatil ve kapalı.
termalmacun
Başarılı
Bankalar açık mı bilen var mı? Herhalde açıktır zira resmi tatil değil sanırım.
Ülke genelinde Yapı Kredi açık, açık olmayan şubeler de 13:30'da açılacak.
Haberlerde kapalı diyor ancak bulunduğum yerde şubeleri açık.
RoaringLion
Üstün
1 Mayıs'ın anlam ve önemini yaşayıp yaşatamadığımıza ilişkin gönderme yapan bir konu olarak yorumlamakla birlikte 1 Mayıs resmi tatildir.
İş bankası lazım bana. Öğlen gidip bakacağım galiba.
Maaşları ödemek için bankadan döviz çekmem gerek malum.
Hayatım boyunca çalıştım. İşçiyken de patronken de. Şu anda çalışanımla birlikte ofiste çalışıyoruz1 Mayıs'ın anlam ve önemini yaşayıp yaşatamadığımıza ilişkin gönderme yapan bir konu olarak yorumlamakla birlikte 1 Mayıs resmi tatildir.
Veira
Başarılı
İş Bankası kullandığınızı bildiğimden özellikle belirtecektim ama vazgeçtim. Benim buradaki İş Bankası şubesi kapalı. Tahminimce orada da kapalıdır fakat bakmaktan zarar gelmez.İş bankası lazım bana. Öğlen gidip bakacağım galiba.
termalmacun
Başarılı
İş Bankası lazım bana. Öğlen gidip bakacağım galiba.
13:30'da açılacak olarak gözüküyor çoğu şubesi. Özel olarak işçi bayramı çalışma saati girdiklerine göre kapalı olacağını sanmıyorum. Gideceğiniz şubeyi veya direkt olarak İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak açık olup olmadığını sorabilirsiniz hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-